7
AdmiralBet ABA Liga

ZVEZDA JOŠ JAČA: Jedan od najtalentovanijih juniora sveta potpisao ugovor sa crveno-belima

Objavljeno: 25.01.16 u 14:08

Crveno-beli dobili veliki zalog za budućnost.

Jedan od najtalentovanijih juniora sveta, Aleksandar Aranitović, potpisao je ugovor sa Crvenom zvezdom do 2020. godine, stoji u saopštenju na zvaničnom sajtu kluba.

Aranitović, koji je juče napunio 18 godina, spada među najtalentovanije bekove Evrope u svom uzrastu. 

– Drago mi je da sam se izborio za ovakvu šansu, a ona nije mala, četvorogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom. Moje je da mnogo radim, treniram, i da se izborim za mesto u timu, i kroz jak rad i treninge, kasnije, nadam se i utakmice, pokažem šta znam. U Crvenoj zvezda sam već nekoliko godina, i znam da je sve na meni, da se borim i dokazujem, rekao je Aranitović za zvanični sajt kluba.

Momak koji je prošle sezone osvojio juniorsku Evroligu sa ekipom Crvene zvezde, u finalu turnira u Milanu bio je najbolji igrač meča sa 26 postignutih poena. 

Do kraja ove sezone, nastupaće za ekipu Mega Leksa kao pozajmljen igrač, kako bi stekao iskustvo igranja u seniorskoj konkurenciji.

Gledajući plejadu mladih košarkaša koji polako stasavaju u crveno-belom dresu, poput Gudurića koji je postao jedan od nosilaca igre Crvene zvezde, pa Marka Tejića, Nikole Rebića, Boriše Simanića, mladih Apića i Radanova koji igraju za FMP, te Aranitovića, nije teško zaključiti da je pred Zvezdom veoma lepa i svetla budućnost, ukoliko nastavi u pravcu na kom se klub trenutno nalazi. 

0
0

7 Komentara

  1. Kao okoreli“ciganin“ mogu da kazem da mali podseca stilom igrena Bogdanovica.Mislim da ce ga nadmasiti zato sto nece imati pauzu od dve godine. Pametan potez da igra na pozajmicu.Rebic,Simanic i Tejic trebali su prosle godine u Metalac ili Megu. Za godinu dana mogli su sa zavidnom minutazom jos vise da napreduju. Na stranu evro liga na stranu treninzi sa dobrim igracima ali utakmice su utakmice.Zeleo bi da vidim na ovom forumu komentare sa nekim smislom ili duhovite a ne seljacko navijacko prepucavanje.

    0
    0
    Odgovori
  2. Toliko o toma kako Zvezda dovodi samo strance jer ima love!!! Za razliku od Partizana koji je samo otimao mlade kosharkase!!! Zato se Partizan gasi, a Zvezda napreduje u svakom pogledu!!!

    0
    0
    Odgovori
      • I sa takvima vas gazimo! Vi ste dovodili (otimali) iz Zvezde i „prisvajali“ kao svoje! Vujanic, Tomasevic, Stanojevic…moglo vam se, e a sad u misije rupe! I ne izvirujte!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter