0
Evroliga

ČEŠKI HELIKOPTER PONOVO LETI: Ko može da zaustavi brutalnog Jana Veselog?! (VIDEO)

Objavljeno: 22.01.16 u 19:48

Jan Veseli definitivno je najatraktivniji košarkaš Evrolige ove sezone, barem kada se radi o njegovim dominantnim potezima.

Čovek koji na svakom ovosezonskom meču ostvaruje ili je vrlo blizu dabl-dabl učinka, nekad čak upiše i tripl-dabl i definitivno jedan od najdominantnijih centara u Evropi, iako mu po vokaciji to nije prirodna pozicija.

U utakmici protiv Darušafake Veseli je u prvom poluvremenu postigao 12 poena, uhvatio šest lopti i, naravno, ostvario nekoliko poteza za televizijske špice.

Jedan od njih videli smo u prvom minutu utakmice. Meč nije ni počeo, a puklo je po obruču domaćeg tima. Na posteru se našao Markoišvili.

Fantastičan u prvom poluvremenu bio je i Bobi Dikson, koji je postigao pet trojki iz prvih pet pokušaja, a jedna od njih bila je zaista – neverovatna:

Fenerbahče je u prvoj četvrtini postigao 37, a na kraju prvog poluvremena 62 poena. Kao da gledamo evropske Golden Stejt Voriorse, a predvođene Željkom Obradovićem.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter