2
Košarka

FOTO: TWITTER

DA SVI VIDE KO JE SRPSKI DIV: Bobi grli dok ‘posterizuje’, pa se unosi u facu! (VIDEO)

Objavljeno: 18.01.16 u 09:34

I druga dva igrača iz Srbije, Nikola Jokić i Nemanja Bjelica, imali su noćas poteze o kojima se priča.

Ipak Boban Marjanović nastavlja da izaziva najveću pažnju u NBA ligi. U duelu protiv Dalasa Marjanović je dobio loptu ispod koša, krenuo u svoje karakteristično zakucavanje, ali je odlučio da ovog puta to ne bude samo obično ‘Bobijevo kucanje’.

Dok je desnom rukom zakucavao, levom je potpuno obglio Džeremija Evansa kojem nije bilo svejedno zbog toga, a onda mu se Bobi posle toga potpuno uneo u lice slaveći taj potez. Zbog toga je, naravno, dobio tehničku grešku, ali nema sumnje da je time skupio dodatne bodove kod simpatizeta širom SAD.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto)

Nikola Jokić odigrao je jednu od najboljih utakmica u dosadašnjoj NBA karijeri. Spržio je mrežicu Indijane i sa 18 poena još kako doprineo pobedi Denvera. Međutim, tome su doprinele i asistencije od kojih je jedna bila prava ‘plejmejkerska’, bez gledanja za Keneta Farida.

Evo celog njegovog nastupa:

(Izvor: youtube / DownToBuck)

I ‘treći musketar’ iz Srbije u NBA ligi, Nemanja Bjelica, pokazao je malo magije. ‘Profesoru Belom’ konačno se vratio i dribling koji on još kako ume da eksploatiše, kao što je to uradio sinoć protiv Finiksa kada je ‘krosoverom’ potpuno izbacio čuvara i onda asistirao usamljenom Zeku Levinu za laganu trojku.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter