9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ NA KORAK OD LEGENDE: Još malo do apsolutnog prvog mesta!

Objavljeno: 15.01.16 u 12:07

Iako nije tako izgledalo na početku, Dejan Radonjić je na korak da postane najbolji trener u istoriji Crvene zvezde.

U istoriji košarkaškog kluba Crvena zvezda, po broju pobeda na klupi prvo mesto ubedljivo drži Ranko Žeravica – 170. Nakon njega, sledili su Nebojša Popović sa 155, i Milan Bjegović Musa sa 142. 

Nakon jučerašnjeg trijumfa u Grčkoj nad Panatinaikosom, Dejan Radonjić je ušao u „top 3“, sa 143 pobede od kad je seo na klupu crveno-belih. 

Kako je do kraja sezone ostalo crveno-belima da odigraju još minimum 35 mečeva (ABA liga, Top 16 Evrolige, Superliga, Kup Radivoja Koraća), a izvesno je da če se Zvezda boriti i za trofeje u domaćim takmičenjima, vrlo je moguće da Radonjić sezonu završi preko brojke „170“, čime bi i zvanično dobio potvrdu najuspešnijeg trenera u istoriji KK Crvena zvezda.

0
0

9 Komentara

  1. 143 pobede ???
    Ja sam izbrojao nekih, cini mi se, 27 pobeda ! Kako ste vi dosli do 143 ko ce ga znati, verovatno se lazete medjusobno. Ako, nastavite to da radite !

    0
    0
    Odgovori
  2. Daleko ste stigli ako vam Radonjic bude najbolji trener u istoriji. Da ste ovu ekipu Lukajicu dali on bi uradio 30% vise nego Radonjic

    0
    0
    Odgovori
  3. grofe ja ne kmečim ko vi vi kmečite i muka vas je jer vam klub ugasen a radonja najbolji trener fmp.vi ste se ponadali da ćemo se ugasiti ko vi i uzeti nas miško ražnatovic i ujediniti nas sa megom i uzeti ime ponovo partizan.kme kme kmeeeeeeeeeeeeeeee.

    0
    0
    Odgovori
    • Voleo bi ti da je ugasen ali sajt EL ti sve kaze,ko je koja ekipa,kako se zove i odakle je.Tako da ti ostaje samo da pucas od zlobe i da se tesis da ne postojimo.Ko vas tada drnda kad hoce i kako hoce a za 10-tak dana ponovo dobijate svoje sledovanje.Druga ligo,siri svoje grane,da prihvatis stare partizane.

      0
      0
      Odgovori
  4. o kakvoj istoriji kkcz se radi i spomnju bivsi treneri … radonjic moze tu titulu da osvoji u ovoj covicevoj – privatnoj kkcz koja postoji 4 godine, zahvaljujuci ovo vlasdti koja mu dozvoli da ime FMP-a mutira u nedogled … dok NE IZMUTIRA ime kkcz sa toliko promena adresa … kosarkaskog kluba kkcz . niko mu ne moze zabraniti i opsporiti kako ce covic svoj privtni klub da zove. kad vec prave kkcz 4 godine nema (zamrznuta-uspavana) NE postoji . VLASNICKA STRUKTURA kkcz … ??? jedino sto o svemu tome mediji, novinari pa i covic sam o vlasnickoj strukturi NE prica . ova kkcz je jedan od retkih privatnih klubova gde se ime vlasnika i titulara NE spominje . NE spominje se sa velikim razlogom , jer bi se postavilo pitanje : ko i kako taj covicev privatni klub kkcz u odnosu na druge privatne klubove FINANSIRA !?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter