6
Košarka

FOTO: STARSPORT

SVIM SRCEM UZ FENER: Grobari znaju za koga će navijati večeras, brojne poruke za Bogdana (FOTO)

Objavljeno: 08.01.16 u 13:26

Fotografija na kojoj pozira ispred Pionira zajedno sa Janom Veselim koju je na svoj Instagram profil postavio Bogdan Bogdanović izazvala je brojne reakcije ako turskih tako i ovdašnjih navijača.

Što se tiče turskih navijači Fenera pružaju podršku svojim ljubimcima, ali brojniji su oni koji stižu sa ovih prostora u kojima ovdašnji navijači poručuju Bogdanu i Veselom šta im je činiti večeras, što možete i da vidite u desnoj strani fotografije.

FOTO: Instagram/bogdan.bogdanovic13
FOTO: Instagram/bogdan.bogdanovic13

Sve komentare možete da pročitate OVDE.

Utakmica između Crvene zvezde i Fenerbahčea na programu je večeras od 20 sati, a zanimljivo je da će navijači Partizana i naredne nedelje imati za koga da navijaju pošto se crveno-beli sastaju sa njima omiljenim klubom – Panatinaikosom za koji trenutno igraju dva bivša člana kluba iz Humske Saša Pavlović i Miroslav Raduljica, a na klupi je Aleksandar Đorđević.

0
0

6 Komentara

  1. Pa dobro… ipak oni i nemaju za koga da navijaju! Ipak je to Fenerbahce, a glodari su Fenjer-tizan, tj drze fenjer!!! Jadni ste manjino!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter