11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PROMENE U PARTIZANU: Bivši Vujoševićev pomoćnik menja Božića na klupi?

Objavljeno: 05.01.16 u 08:39

Poslednje mesto na tabeli doneće promenu na klupi košarkaškog kluba Partizan.

Umesto mladog Petra Božića, koji očigledno nije uspeo da izdrži pritisak klupe Partizana, na nju će, najverovatnije, sesti bivši pomoćnik Duška Vujoševića, Aleksandar Džikić.

Džikić je, pored pozicije pomoćnika u Partizanu, predvodio ljubljansku Olimpiju, sa kojom ima četiri titule prvaka, kao i Krku iz Novog mesta, Beovuk, bio je selektor reprezentacije Srbije do 20 godina i prvi strateg Makedonije. Takođe, bio je saradnik u stručnom štabu NBA ligaša Minesota Timbervulvsa. 

 

0
0

11 Komentara

  1. @Професор 0.6
    Nije nikakav pesimizam,već surova realnost i krajnje objektivno.Ja lično ne vidim koga bi mogli dobiti do kraja,osim Zadra i Cibone,mada je i to pod znakom pitanja.Protiv Zvezde i Cedevite nemaju šta da traže i sve ispod 20 razlike biće kao da su pobedili.Na strani,takođe,nema šanse da se iko dobije,pogotovo ne Budućnost a isto važi i za sve slovenačke ekipe,tako da je ispadanje iz lige realnost.A to što su dobili Budućnost…pa i ćorava koka kljucne po neko zrno.Jesi li gledao sinoćnu nemoć i neznanje,kao i prethodnih tekmi?To je prava slika ovog tima.

    0
    0
    Odgovori
  2. Pekmen je rekao da nema smene i treba biti dosladan u tome.Sad nebi mogao ni bager da ih izvadi,tako da Božić treba da završi započeto.

    0
    0
    Odgovori
    • Ovog balvana Peru kojota je trebalo oterati pre ovih blamaza sa Igokeom i Sutjeskom,koje smo morali da dobijemo. Sta da zavrsi? Da nas zakopa do kraja ? Ocigledno je da nema blage veze sa svojim poslom,nije video ni T od TRENERA

      0
      0
      Odgovori
    • Зашто бре толики песимизам? Није још ништа изгубљено. Ова иста екипа је победила Будјћност,која је лидер првенства.Ако успе Џиле психички да их дигне, сигуран сам да ћемо се некако извући.

      0
      0
      Odgovori
  3. ..A, promena CENTRA..?? Od kada se u KKP igra zasniva bez bitnih uloga na centarskim pozicijama..??!!! .!. xxaaxxaa .!. Ode Varda u sutjesku, al’ „ne moze“ nikako u KKP ..!!! Prodane duse, mogu da mi …!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter