2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI TRAŽE ODGOVORE: Kome smetaju obeležja Partizana u Nikšiću?

Objavljeno: 04.01.16 u 14:10

KK Partizan oglasio se na zvaničnom sajtu kluba zbog odluke Sutjeske da zabrani ulaz u dvoranu svima sa obeležjima Partizana.

KK Partizan NIS se ponosi činjenicom da za njega navijaju ljudi širom regiona i smatra gest domaćina današnjeg meča na prvom mestu nekorektnim prema velikom broju ljubitelja crno-belih boja iz Nikšića i drugih gradova Crne Gore.

Sportsko nadmetanje KK Sutjeska i KK Partizan NIS koje će se večeras održati u Nikšiću, prethodnih dana je imalo nekorektnu uvertiru od strane rukovodstva KK Sutjeska u vidu odluke o zabrani ulaska u halu svim navijačima koji na sebi budu imali obeležja Partizana.

Sa velikim ponosom na armiju navijača iz Crne Gore kojima je crno-bela boja u srcu, KK Partizan NIS postavlja pitanje kome i zbog čega smetaju obeležija Partizana u gradu koji je poznat po tome da u njemu živi veliki broj navijača našeg kluba?

Zbog svega što predstavlja u svetu košarke, KK Partizan NIS je magnet za navijače u svim dvoranama u kojima se igra ABA liga. Tim pre, klub smatra veoma nekorektnom odluku da se ljubiteljima košarke, navijačima Partizana, uskrati pravo da uživo prate tim za koji navijaju a koji dolazi u njihov grad posle mnogo godina.  

Meč između Sutjeske i Partizana na programu je večeras, od 21 čas. 

0
0

2 Komentara

  1. ..Jednom od retkih navijaca, ako se izuzme Albanska „populacija“ iz C.G. crvene zvezde Milu !!! Opste je poznato, da SRBI iz CG navijaju za KK Partizan i da to, onima koji su anti Srpski nastrojeni-Smeta !!! Srpska Crna Gora-CELA-Crno bela !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter