0
Košarka

FOTO: TWITTER

TRENER ROKETSA: Znam Bobija još iz Evrope, enormno je napredovao

Objavljeno: 03.01.16 u 11:11

Ekipa San Antonio Sparsa tokom prehodne noći savladala je Hjuston Roketse u svom AT&T Centru rezultatom 121:103.

Novi trener Roketsa, Džej Bi Bikerstaf, koji je na klupi Hjustona nasledio Kevina Mekhjela, pohvalio je igru sprskog centra Bobana Marjanovića koji se u poslednje vreme sve češće nalazi pod lupom američke javnosti koja počinje da spoznaje kvalitet bivšeg igrača Crvene zvzede.

– Radio sam na evropskim kampovima u Trevizu (od 2005. do 2011. godine). Videi se razlika između tada i sada. I onda je imao veštinu, bio je naravno veliki, ali sada se vidi rad koji je uložio – kazao je Bikerstaf, koji je Marjanovića upoznao prvi put još 2007. godine.

– Ima dobar osećaj za dodavanje i osećaj oko koša, a to se ne viđa često kod momka njegovih dimenzija i sa njegovim šakama. Što se više navikava na igru i sistem u NBA, to će biti bolji – podvukao je Bikerstaf.

Srpski košarkaš nije imao bogznakakvu rolu u susretu sa Roketsima pošto je na terenu prove svega 4 minuta i nije se upisao u strelce.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter