2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ODLETELI ZA CRNU GORU: Murić uhvatio upravu na spavanju (FOTO)

Objavljeno: 03.01.16 u 13:37

Košarkaše Partizana u ponedeljak očekuje važan meč protiv Sutjeske u 18. kolu ABA JTD lige, koji bi mogao da bude presudan kada je u pitanju opstanak u ovom takmičenju.

Crno-beli su jutros krenuli put Crne Gore sa surčinskog aerodroma, a koliko je dobro raspoloženje u timu svedoči fotografija koju je na Instagram postavio Edo Murić.

Zanimljiv detalj je i dremka sportskog direktora Dragana Todorića koji je čini se imao burnu noć ili se uz dosta muke probio do vazdušne luke s obzirom na vremenske nepogode koje trenutno vladaju u našoj prestonici.

FOTO: Instagram/muricedo8
FOTO: Instagram/muricedo8

Ono što može da raduje navijače Partizana je osmeh na licu Kevina Džonsa za koga se pričalo da je nezadovoljan i da je zatražio raskid ugovora sa crno-belima. Možda je i zbog toga Todorić bezbrižno utonuo u san.

Utakmica između Sutjeske i Partizana na programu je u ponedeljak, sa početkom od 21 sat.

0
0

2 Komentara

  1. PFC ja ne razumem tvoj komentar,ili si neko deriste sa ispranim android mozgom ili si neki zatucani covek kojem zivot ne stima pa realnu sliku ne moze da stori u svojoj glavi. Redovna autobuska karta do crne gore i nazad kosta verovatno oko 100e de put traje po ovim uslovima 10-12 sati u jednom pravcu a isto tolko nazad–automatski gube 2 treninga ,umaraju se nepotrebno igraci.avionska karta povratna kosta 98e.Sedi pa razmisli sta je bolja solucija

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter