11
AdmiralBet ABA Liga

FOTO; STARSPORT

KOME SU GROBARI UPUTILI OVU ČESTITKU: Generale, srećna Nova godina! (FOTO)

Objavljeno: 01.01.16 u 12:20

U najluđoj noći Grobari su po ko zna koji put pokazali odanost. Pristalice Partizana nisu zaboravile najtrofejnijeg trenera u istoriji košarkaškog kluba, te su mu uz poruku i bakljadu čestitale Novu godinu. Evo kako je to izgledalo…

FOTO: Grobari/Facebook
FOTO: Grobari/Facebook
0
0

11 Komentara

  1. Dulo Vujosevic javno da se izjasni da li je pezorativni crnogorski jugosloven ili je pak pezorativni jugoslovenski crnogorac.Takodjer prva proletrska da se izjasni da li ce braniti generala Duloa i Kadinjacu.Kadinjaca ilti jsdp ne sme pasti.

    0
    0
    Odgovori
    • Koje je nacionalnosti nije bitno, politicko opredeljenje jos manje, ali da je vama nabio komplekse tolike da vam je veci neprijatelj od svih zivotnih neprijatelja pa o njemu pricate i kada nije u Partizanu, to najbolje pokazuje tvoj komentar.

      0
      0
      Odgovori
      • General Dulo je ogorcen rata za njegove casove ljubavi kasnila je 20 dana.A,vi njegovi verni vojnici po tom pitanju nista niste uradili.Trebalo je da prodate stanove,automobile da ukradete dedinu penziju a vi nista.Bar da ste isli da kampujete u Nemanjinu i kukate na onog izdajnika Vucka.Ne da pare za casove ljubavi.Sramota od vas r

        0
        0
        Odgovori
  2. General DV koji je porazio i unistio kkcz ! Smrt kkcz mu nisu nikada oprostili i uz pomoc trojanaca nekako su uspeli da ga izoluju od Svetinje, koja ce kada se malo konsoliduje i novog Frankestajna poslati za prethodnim klubom u Vecna Lovista, sa svom bratijom i Organ-izacijom na celu pete-kolone !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Djeneral Dulo vraca se sledece godine ! Borimo se jako i do samog kraja protiv Jagodine,Smedereva,Konstantina,Fmp-a ! Ali samo pod uslovom da sve stipendije legnu a igraci svojih da se odreknu ! U medjuvremenu Dulo ce raskinuti ugovor sa Realom na obostranu stetu !

    0
    0
    Odgovori
  4. Iste cestitke uputili su mu i navijaci zvezde i buducnosti posto je izjavljivao da je navijac ta dva kluba.Samo sps mu davao vecu stipendiju pa postade grobar !

    0
    0
    Odgovori
      • Nije u redu da pricas neistine.Ipak si ti blizak mom misku.Ti si garantovano renta grobar ! Ona ciganstura iz belgrade bojsa sto nam je ukrala tribinu.

        0
        0
        Odgovori
    • Postovanje Fratelo i da mogu kupio bi klub preko.Sta ce ti ovaj nered ..Imamo puno dece talenata ,vodi to kopre a ne ovde da ne mogu do prvog tima od sincica i vezista…Sve najbolje zelje za patriote ove zemlje!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter