4
Evroliga

SRAMNA PORUKA NAVIJAČA GALATASARAJA: Marko Ivković nije umro, on živi u paklu (FOTO)

Objavljeno: 29.12.15 u 10:30

Košarkaši Crvene zvezde ove sezone spremaju se za nastavak Evrolige pošto su se plasirali u Top 16 fazu eltinog takmičenja.

A novi dueli u Evroligi odvešće crveno-bele ponovo – putem Turske, zemlje koja će crnim slovima ostati upisana u istoriji ovog kluba budući da su navijači turkosg Galatasraja pre samo godinu dana ugasili mladi život navijača crveno-belih, Marka Ivkovića Jagode.

Kao što je dobro poznato srspkoj javnosti, popularne Delije nisu zaboravile svog palog druga i često njihove tribine oslikavaju poruke podrške porodici Ivković sa slikom nesrećno nastradalog Marka i parolom „Živiš“.

Sve to, takođe, dobro je poznato i u Turkoj. Međutim, navijači Galatasraja ne samo da se ne stide da su oduzeli jedan ljudski život, već se time, čini se, i ponose. Drugačije se teško može objasniti transparent koji su nedavno podigli i nakojem je ispisano: „Marko nije umro, on živi u paklu“.

FOTO: CROP
FOTO: CROP

U Srbiji postoji narodna izreka: „čega se pametan stidi, budala se ponosi“. Međutim, čak i ova izreka teško da može da objasni mračnu stranu uma na kojoj su navijači ovog turskog kluba.

0
0

4 Komentara

  1. Vidi oveee nesreće sta prica?? Pa da li je ovo moguce??? Kakvih neljudi ima to ni mi sami ne znamo!! Oprosti mu Boze!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter