9
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PROBLEMI U HUMSKOJ: Džons nezadovoljan rezultatima odlazi iz kluba!

Objavljeno: 29.12.15 u 09:15

Agonija u Humskoj, čini se, nema granica.

Nakon crne serije očajnih rezultata, atmosfera je poljuljana u Humskoj ulici. Igrači su navodno nezadovoljni igrama i rezultatima kluba, a problem je utoliko veći što je Amerikanac Kevin Džons, kako prenosi Informer, toliko nezadovoljan da planira da podigne sidro i promeni sredinu.

Džons je kada je dolazio u Partizan govorio kako želi da ekipa bude konkurentna za visok plasman u ABA ligi, ali je navodno izgubio strpljenje posle serije loših rezultata.

Amerikanca je posebno iz takta izbacio poraz od Mega Leksa u utakmici u kojoj je Partizan sredinom treće četvrtine vodio sa čak 18 poena prednosti, uz sjajnu igru krilnog centra.

Kako ovaj igrač ugovorom vezan za crno-bele, a redovno mu se isplaćuju plate, nema pravni osnov da ode iz Partizana sporazumnim prekidom saradnje, a čelnici kluba, navodno, traže obeštećenje ukoliko Džons hoće da promeni sredinu.

0
0

9 Komentara

  1. Ne zelim da platim debelom crnogorcu 400.000 evra stipendije godisnje.Ne zalim da mu dam procente od prodaje igraca ! Tako mi mog oca djenerala Jove Popovica !

    0
    0
    Odgovori
  2. Ja bih iskreno voleo da je tacno da hoce da nas kupi Misko Raznatovic…ali to nema veze sa istinom…Sa njim bi bili garant prvaci Evrope

    0
    0
    Odgovori
  3. .!. XXAAXXAA .!. Terens Dzons „nezadovoljan“, ali je zato „uprava“ po zadatku ZADOVOLJNA, SVE IDE PO PLANU ZA POZNATOG KUPCA MISKA RAZNATOVICA I NJEGOV „PARAVAN“ , NAJJACEG IGRACA PEKmena !!! MISKO NECE „FUZIJU“, ON HOCE DA KUPI NAJVECU SRPSKU KK SVETINJU-PARTIZAN da bude njegovo vlasnistvo, kao sto je COKI KUPIO ZA DZ KKCZ, a MI kao i ONI DA POSTANEMO IZRENTIRANA MASA !!! NECE MOCI-NECE PROCI !!! GROBARI PAMET U GLAVU, NAPUNIMO PIONIR SVAKI PUT, OTERATI OVU „UPRAVU“ PO ZADATKU, VRATITI DV NA KLUPU, A ONDA NA SVETLOSTI DANA PREGOVARATI O USLOVIMA ZA „ULAZ“ U PARTIZAN !!! UMESTO MISKA RAZNATOVICA, MOZE MISKO POPOVIC-FRATELO !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter