13
AdmiralBet ABA Liga

foto:starsport

JEDNA OD LEGENDARNIH IZJAVA VUJOŠEVIĆA: Miša Tumbas mi je potrebniji od Kinsija!

Objavljeno: 29.12.15 u 22:02

Dolazak Terensa Kinsija u Crvenu zvezdu uzburkao je more u srpskoj košarci, Grobari i Delije se ne prestano „peckaju“,a mediji pišu samo o Amerikancu.

Sjajni šuter nije mnogo vremena proveo u crno-belom dresu, ali je ostavio trag. Otišao je zbog problema oko neisplaćenih zarada, a evo šta je tada izjavio trener Partizana Duško Vujošević i sa kim je uporedio Amerikanca.

Kinsi je juče trebalo da dođe, njegov menadžer nas je obavestio da će to učiniti sledeće nedelje. Neće igrati, ali će biti uz ekipu da je podrži dok mu traju terapije. Ne mora na operaciju, a profesor Milankov kaže da može da trenira pod doziranim optrećenjem – rekao je Vujošević i nastavio:

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

– Pošto kasni sa povratkom, ozbiljno je prekršena klupska disciplina, i biće kažnjen shodno pravilniku koji je potpisao. Nismo srećni, dobro se uklopio i borio, a koga nema, bez njega se može i mora. Kinsi je isplaćen kako je predviđeno i dogovoreno, menadžeru je isplaćena kompletna suma, tako da ne vidim stvarni problem zbog kog je nastala ova situacija. Ukoliko ne igra, Kinsi nije potreban u Beogradu, potrebniji mi je Miša Tumbas – istakao je tada Duško Vujošević.

0
0

13 Komentara

  1. Spremio sam pola miliona evra da otkupim Duletov ugovor sa San Antonijom nesto cu mu dati i u slikama.Samo cekam da vidim dali cemo da napravimo brejk u Niksicu i vracam mladog stipendist !

    0
    0
    Odgovori
    • Bogami čini mi se da je pre vas „crno beli svet“ ugasio jer vas nema A mi… Pa prati nas sutra imaš priliku da gledaš evropsku utakmicu i jedini pravi srpski klub u Evropi pozz od dr Čovića

      0
      0
      Odgovori
      • Stavio je tacku na Crvenu Zvezdu uz duzno postovanje ona je sad ispod zemlje ovo sto sad gledate u evropi to je FMP koji je samo preuzeo ime. Ako zelite da zvezda opet postoji moracete da krenete od druge lige kao i svi normalni klubovi

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter