Dolazak Terensa Kinsija u Crvenu zvezdu uzburkao je more u srpskoj košarci, Grobari i Delije se ne prestano “peckaju”,a mediji pišu samo o Amerikancu.

Sjajni šuter nije mnogo vremena proveo u crno-belom dresu, ali je ostavio trag. Otišao je zbog problema oko neisplaćenih zarada, a evo šta je tada izjavio trener Partizana Duško Vujošević i sa kim je uporedio Amerikanca.


Kinsi je juče trebalo da dođe, njegov menadžer nas je obavestio da će to učiniti sledeće nedelje. Neće igrati, ali će biti uz ekipu da je podrži dok mu traju terapije. Ne mora na operaciju, a profesor Milankov kaže da može da trenira pod doziranim optrećenjem – rekao je Vujošević i nastavio:

FOTO: STARSPORT

FOTO: STARSPORT

– Pošto kasni sa povratkom, ozbiljno je prekršena klupska disciplina, i biće kažnjen shodno pravilniku koji je potpisao. Nismo srećni, dobro se uklopio i borio, a koga nema, bez njega se može i mora. Kinsi je isplaćen kako je predviđeno i dogovoreno, menadžeru je isplaćena kompletna suma, tako da ne vidim stvarni problem zbog kog je nastala ova situacija. Ukoliko ne igra, Kinsi nije potreban u Beogradu, potrebniji mi je Miša Tumbas – istakao je tada Duško Vujošević.