Navijači Partizana pokrenuli su na portalu “Peticije24” sakupljanje potpisa za odlazak trenera Petra Božića sa klupe crno-belih. 

U peticiji koju možete pročitati na ovom linku, treneru Božiću zameren je nedostatak znanja kako njega, tako i pomoćnika Dušana Kecmana i Vuleta Avdalovića, poraz od Mege nakon prednosti od 18 poena, nijedna pobeda na gostovanjima ove sezone, manjak energije, te odsustvo odgovornosti jer nije sam napustio klub.  Takođe, na klupu Partizana navijači prizivaju ili Vladu Jovanovića, ili Aleksandra Džikića, kao učenike Duška Vujoševića. 


Ovakve peticije, sem skretanja pažnje na njih, nemaju nikakvu drugu funkciju. Naprotiv, može ih pokrenuti svako, kao što ih svako može i potpisati.

Ipak, postavlja se pitanje koliko su ovakve stvari uopšte potrebne navijačima, pošto stvaraju dodatni pritisak na tim koji je pokazao da se sa njim izuzetno teško nosi?

Takođe, pitanje je koliki je zaista problem (ne)stručnost Petra Božića, uzevši u obzir činjenicu da je sastav crno-belih toliko tanak da je ovakva pozicija na tabeli sve sem iznenađujuće?