1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

JOŠ JEDAN RASKID: Posle Tompsona, Zvezda se zahvalila Vilijamsu

Objavljeno: 28.12.15 u 14:13

Nema više nikakvih dilema, posle Tompsona, Crvena zvezda je raskinula ugovor sa još jednim igračem.

Sporazumno je došlo do okončanja saradnje sa plejmejkerom Markusom Vilijamsom i Zvezda nema nikakvih finansijskih obaveza prema igraču, navodi se na sajtu kluba.

Crveno-beli su Vilijamsu zahvalili na svemu učinjenom u klubu i poželeli mu sreću u daljoj karijeri.

Podsećamo, Vilijams je na leto 2014. godine došao u Crvenu zvezdu. Posle veoma dobre prve sezone u crveno-belom dresu, i osvojena tri trofeja, usledila je suspenzija do 1. decembra 2015. zbog konzumiranja marihuane, u finišu prošle sezone, tačnije, mečeva sa partizanom.

Američki plejmejker na utakmici 16. kola Jadranske lige protiv Zadra, odigrane 24. decembra, nije bio u sastavu. Počele su spekulacije da će doći do razlaza, a potom i da je pao na internom doping testu u klubu…

Za Vilijamsa i Zvezdu ova priča je završena… Podsetite se čudnog ponačanja pleja i zaključak donesite sami…

0
0

1 Komentara

  1. Interno su ga testirali, pogledali su video snimak na tvitreru. Kada su ga posle suspenzije zbog drogiranja, drugi put angažovali, nije im radio internet, pa nisu mogli znati da se narkoman i dalje drogira. Ciganmala.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter