0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: bcmegaleks

REALNO: Mega u prednosti u odnosu na konkurente za plej-of

Objavljeno: 27.12.15 u 12:13

Košarkaš Mega Leksa Đorđe Simeunović rekao je da smatra da je njegov tim u prednosti u odnosu na konkurente za plej-of u ABA ligi. Mega je četvrta na tabeli sa deset pobeda i šest poraza, ima dve pobede više uy utakmicu manje od petoplasirane Krke.

U ponedeljak od 18 časova gostuju MZT Skoplju u okviru 17. kola regionalnog takmičenja.

-Pregurali smo mečeve sa najtežim protivnicima i od ekipa iz vrha lige do kraja još samo dočekujemo Cedevitu. Mislim da smo zbog toga u prednosti u odnosu na konkurente za plej-of, ali to neće ništa značiti ukoliko tu prednost ne materijalizujemo. Idemo na vrlo teško gostovanje, MZT se digao rezultatski, vezali su pobede a i doveli su odličnog centra Uroša Lukovića. Za nas će Boris Savović predstavljati veliko pojačanje iako ćemo pre puta imati samo jedan trening sa njim. Mnogo će nam značiti u igri, pogotovo zato što Janković neće igrati zbog povrede. Verujem da uz našu prepoznatljivu igru u odbrani, možemo da dođemo do vrlo bitne pobede- zaključio je Simeunović.

Osim  Nikole Jankovića, koji će zbog povrede kolena odsustvovati desetak dana, tim će biti i bez Aleksandra Aranitovića koji se nalazi u Rimu na kvalifikacionom turniru juniorske Evrolige.

Boris Savović će biti u sastavu za meč sa šampionom Makedonije.

-Savović će pre polaska na put imati jedan trening sa ekipom i pokušaćemo da ga što brže uklopimo u tim. MZT je izuzetno kvalitetna ekipa, podigli su nivo igre. Očekuje nas težak meč ali verujem da pored svih problema, možemo da odigramo kvalitetno pošto smo do sada dobro reagovali kada smo se nalazili u sličnim situacijama – naglasio je Dejan Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter