13
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOŽIĆ: Ima još da se igra

Objavljeno: 27.12.15 u 20:19

Nakon još jednog u nizu poraza u regionalnom takmičenju trener Partizana Petar Božić nalazi se pred velikim iskušenjem. Deo navijača zahteva njegov odlazak sa klupe crno-belih, ali on spušta loptu na zemlju i poručuje da ima još mnogo da se igra.

– Ovo je stvarno možda i najteži poraz ove sezone s obzirom na celu situaciju, kako se sve odvijalo, poslednjih utakmica, mesta na tabeli… Moramo da nađemo načina da se čupamo kako umemo i znamo. Igokea je iskusan tim koji nas je tako i pobedila. Mi smo pritisak koji, naravno, postoji pred svaku utakmicu, osećali jače. Bilo je nešto što se podrazumeva, pojačava se rezultatima. Nismo ga iskontrolisali i zbog njega smo tako loše šutirali, zato i izgubili. S obzirom na celu situaciju sigurno da ćemo sve pričati o odlukama i potezima koje moramo da pravimo. Moramo da napravimo neke poteze.

Ovo je stvarno bio veliki udarac za nas, moramo da sačekamo da prenoći i sagledamo sve i odlučimo kakvi će potezi biti. Nema posustajanja i odustajanja. Tražimo druge načine da popravimo ono što nam ne dozvoljava da pobedimo u neizvesnoj završnici. Od početka sezone, kada se setimo svih utakmica, nekih mečeva koji su bili dobijeni pa izgubljeni, sve na jednu loptu to te deli da li ćeš se boriti za plej-iof. Liga je izjednačena, svi su na dve tri pobede. Ima još da se igra, ali do tada mora nešto da se uradi da bi ta utakmica se dočekala bolje, rekao je maldi stručnjak na konferenciji za medije.

Pored njega novinarima se obratio i najiskusniji među crno-belima – Čedomir vitkovac.

– Izuzetno težak poraz koji nas baca u vrlo nezgodnu situaciju. Ali moramo da se čupamo iz nje kako znamo i umemo.

Posrtanje crno-belog tima dovelo je i do podela među navijačima pšto jedan deo želi da Božić što pre ode, dok se drugi tome protivi.

0
0

13 Komentara

  1. pero, vise igre sa kosarkaskom institucijo kk partizanom IGRANJA nema . TROJANCI NAPOLJE DA SE DULE VUJOSEVIC POD HITNO VRATI !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Ima Pero,ima jos da se izgubi i da nas zakucas za dno tabele.Zar ti mislis da cemo pobediti FMP i Cedevitu u Pioniru i Tajfun,Krku i Sutjesku na strani.To je 5 novih poraza Pero.To je 5 poraza koji nas zakucavaju za dno tabele ako nisi znao.
    Treba da ides iz Partizana,sto pre jer si vec status legende izgubio.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Naravno da ima, jos nismo DOVOLJNO UNAKAZENI, DA BI NAM NOVI GAZDA DOSAO KAO „MESIJA“ I „SPASITELJ“ U KK PARTIZAN, KAO STO JE COKI ODRADIO SA „UGASENIM“ KLUBOM SA M. Kalemegdana UZ POMOC DOBRO NAM ZNANIH „LJUDI“.. !!! PLAN SE SPROVODI ODLICNO PO „KUPCA“, PRVO TOTALNO UPROPASTI I ONDA LAGANO KUPIS BREND ZA STO LAKSU PRODAJU SVOJIH IGRACA, KOJI JE VELIKI BROJ, ALI KROZ MEGU I BEZ ARMIJE NAVIJACA IZA SEBE TO TEZE IDE, A TO JE MISKO RAZNATOVIC, ALFA I OMEGA I TVORAC STVARANJA NOVOG-JAKOG KOSARKASKOG MUTANTA !!! SAMO MALO SE PRERACUNAO, PODCENIO JE GROBARE, NISMO MI SEKUNDARNA MASA KOJU JE LAKO IZRENTIRATI I KUPITI ZA ‘SAKU DOLARA“ kAO SEKUNDARCE !!! U SLUCAJU KUPOVINE SVETINJE ISPOD ZITA I BEZ JASNE VIZIJE I PLANA, UDELA I PITANJA GROBARA, NECE MOCI-NECE PROCI, MOZE SAMO DA IZRENTIRA I DA VISE NOVCA COKIJEVIM SEKUNDARCIMA, PA NEKA IH OBUCE U DUGINE BOJE, NJEMU OMILJENE !!! STOP UPROPASCAVANJU NAJVECEG ZIVOG SRPSKOG KK BRENDA-PARTIZANa-MIT ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter