15
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ABA JTD LIGA: Partizan u ‘kanalu’, pobedila Igokea u Beogradu (VIDEO)

Objavljeno: 27.12.15 u 18:53

Košarkaši Partizana doživeli su novi poraz u regionalnom takmičenju, ovog puta od Igokee u Beogradu 66:73 ( 22:11 ,12:17, 14:22, 18:23).

Tim iz Aleksandrovca je posle Crvene zvezde srušio i Partizan u Pioniru uz dirigentsku palicu bivšeg kapitena crveno-belih Vuka Radivojevića koji je kao kroz švajcarski sir prolazio kroz odbranu crno-belih. Ipak, nije sve tako crno počelo po Partizan. „Parni valjak“ je odlično odigrao prvu četvrtinu, kako u napadu tako i u odbrani. Igokea je spuštena na svega 11 poena, a Džons i Vislon su se potrudili da domaćin ode na prvi odmor 22:11. U drugom delu igre tim iz Republike Srpske se vratio u igru zahvaljujući Vuku Radivojeviću, ali je Partizan uspeo da ode sa pristojnih „plus šest“ 34:28 na poluvreme.

(Izvor: YouTube/Partizan video materijal)

Početkom treće četvrtine Partizan je ponovo otišao na „plus 10“ 38:28, ali tada kreće neverovatna serija Igokee. Gosti su napravili 11:2 i prišli na svega „minus jeda“ 40:39. Do kraja treće četvrtine gosti su preokrenuli sjajnom igrom Radivojevića 50:48 i u poslednjiih deset minuta ušli sa prednošću. Ona je rasla iz minuta u minut do maksimalnih za Igokeu 68:57. Anđušić je potom „upisao“ trojku koja je bila najava za seriju crno-belih 9:2. Minut pre kraja Partizan je imao „minus četriri“ 66:70, ali je pitanje pobednika rešio Radivojević četvrtom trojkom na utakmici 44 sekunde pre kraja za konačnih 73:63 u korist tima iz Aleksandrovca.

MVP meča bio je Radivojević sa 26 poena, Buker je „upisao“ 12 koševa, a Krstić 10, dovoljno za drugu pobedu Igokee nad Partizanom. Sa druge strane blistao je Vilson sa 20 poena, ali su svi ostali podbacili. Kazna uprave da udari igrače po džepu nije uspela, sad ostaje da se vidi sledeći korak, to jest da li će Petar Božić i dalje imati podršku…

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

PARTIZAN – IGOKEA 66:73 (34:28)

Hala: Pionir. Gledalaca: 2.500. Sudije: Saša Pukl, Damir Javor, Alfred Jovović.

PARTIZAN: Cvetković 5, Aranitović 2, Džons 8, Murić 5, Marinković 2, Vitkovac 4, Đumić, Magdevski, Milutinović 6, Vrabac 5, Vilson 20, Anđušić 9.
IGOKEA: Radivojević 26, Pasajlić, Krstić 10, Ćapin 8, Pesakovac 2, Kesar 5, Mikulić, Buker 12, Milošević 3, Radenović 7, Takić.

[/stextbox]

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

ABA JTD, 17. kolo

Rezultati:

Subota:
Metalac – Sutjeska 84:78
Cedevita – Krka 70:60

Nedelja:
Tajfun – Crvena zvezda 63:73
Partizan – Igokea 66:73

Ponedeljak, 28. decembar
18.00 MZT – Mega Leks
21.00 Zadar – Budućnost

Sreda, 30. decembar
19.00 Olimpija – Cibona

[/stextbox]

0
0

15 Komentara

  1. Zbog velike količine idiota zbog kojih nema života u Srbiji.

    Ugasite crvenu zvezdu iz humske!!!

    Neka ostane samo turska iz ljutice.

    Neka čovićevi i vodjini konjanici uživaju u velikim uspesima.

    Zlo smrdi konjanici turske imperije.

    0
    0
    Odgovori
  2. ..“Kanalu..“, pa moglo bi se tako reci, SAMO, NISMO U JOS DOVOLJNO „DUBOKOM“ ZA NJIH, JOS NIJE -26, STO NE ZNACI DA USKORO NECEMO BITI, ZNAM, NA MOJU VELIKU ZALOST DA HOCEMO !!! „KUPOVINA“ JE ODAVNO DOGOVORENA, SAMO SE „PRIPREMA TEREN“, KAO STO JE COKI ODRADIO MUSAVE, KOJI TO JOS NE KAPIRAJU, TAKO I NAS „RADI“ MISKO, NEUPOREDIVO JACI I OPASNIJI „IGRAC“ OD COKIJA, ON SE ZA SVE PITA I SVIMA PRODAJE SVOJ „PROIZVOD“, A TO SU NJEGOVI „KOSARKASI“, NAJJACI BIZNIS U SRBIJI, A I SIRE, ZASTUPLJEN JE SVUDA, E, SAD, KAKO KO GLEDA NA KUPOVINU SVETINJE, VEOMA BRZO CE SE POKAZATI, U OVOM SVETU NOVCA, SUROVOG BIZNISA, MALO JE OSTALO SPORTA I SPORTSKOG DUHA, COJSTVA I JUNASTVA, SVE JE LAZ I PREVARA, NOVAC I KAMATA !!! ZATO MI „SHALU“ SA PUTNJICAVIMA, NA „NJIHOV RACUN“, NIKO NE MOZE „ODUZETI“, BAR JOS NEKO VREME, DOK I NAS NE KUPE ZA BAKSIS I POTKUSURIVANJE, TADA JE KRAJ, BAR MOG „NAVIJANJA“ I „PISANJA“ PO PORTALIMA.. IPAK, KK PARTIZAN IZNAD SVIH I SVEGA, DECENIJAMA STVARAN BREND I PONOS SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ti si bas olicenje gluposti.Misko svoje igrace upravo daje najvecoj svetinji u nasoj zemlji a vi musavi ispadate iz ABA lige i igracete sledece godine sa Crnokosom,ako se oformi i sa Jagodinom,Smederevom…tu vam je i mesto.Dokazujete iz dana u dan da ste najveca bruka Srbije,Mega,Mzt,Igokea,za par dana Sutjeska i tako redom…

      0
      0
      Odgovori
    • Hahahaaha…samo se ti tesi da su ovo panteri i da nemaju svoj klub a da tvoj rusi Vucic,Cia,Bia,Kgb i da nije krivica u vama,nego u drzavi…dok su bili Tadic i Dacic,sve vam je bilo dozvoljeno,otimacine,prebijanja,gasenje boljih od vas a sad kad su svi u istoj poziciji,nema vas nigde a tako ce biti jos dugo,dugoooooo.

      0
      0
      Odgovori
      • Od 1946 DO 1991 PET TITULA.OD 1991 uvedose politiku i postadose institucija sad politika ode i kanal.Svakom ZLU dodje kraj!!!!!

        0
        0
        Odgovori
  3. Sad ce i Sutjeska da ih odere u derbiju zacelja,da ih zakove za dno tabele.Najveca bruka Srbije,iako nije srpski klub.Da li jos imate sanse za F4,razmislja li se o tome i s kim je najbolje da se sastanete u polufinalu?

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter