2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GUDURIĆ O POREĐENJU SA BOGDANOM: Voleo bih da budem kao on!

Objavljeno: 25.12.15 u 23:24

Kako sezona odmiče sve se više priča o Marku Guduriću. Sve je počeko sa Fenerbahčeom, a sa njim će se i nastaviti 8. januara kada dolaze Žoc i kompanija.

A nedavno ga je Marketing tim Evrolige uvrstio među pet „dežurnih krivaca“, baš uz Bogdana.

Markovi hici se porede baš sa Bogdanovićevim rolama na počecima u Partizanu, a o Bogdanu on ima samo reči hvale.

-Bogdan je reprezentativac, fantastičan igrač i sve je tu poznato. Lično, zaista bih voleo da imam razvojni put sličan njegovom – kaže Gudurić za Mondo.

Bistao je na EP za igrače do 20 godina, a ovu godinu će pamtiti po velikom uspehu na svim poljima.

-Ovu 2015. godinu pamtiću kao zaista prelepu. Počev od reprezentacije, preko ulaska u Zvezdin tim, pa do utakmica u Evroligi, pobede nad Bajernom… Pamtiću je po velikom uspehu. Možda i neočekivano velikom, ali mislim da je on došao kao posledica velikog rada.

Bivši trener Milan Gurović je Gudurića  proglasio budućim „najboljim bekom Evrope“.

-Prijaju pohvale, ali i obavezuju na veliki rad. Lepo je čuti pozitivne komentare od velikih igrača i imena, ali se trudim da ostanem na zemlji i verujem da ću i uspeti… Sve je zaista kako bi i trebalo da bude. Nadam se da će se isto nastaviti i u 2016. godini -zaključio je Gudurić, koji je dobio specijalno priznanje Sporta.

0
0

2 Komentara

  1. Ne znam sto sad Bogdan isforsiran? Decko nije nikog uvredio (Bogdan), Guduric ga pohvalio..i sad je ovaj isforsiran, a ovaj nije. Gluposti pricate..Bogdan je vec sada vrlo cenjeno ime u evropskoj kosarci, nadam se da ce i Guduric da dostigne bar taj nivo. Ako odskoci vise, jos bolje, samo nemojte vise te navijacke price.

    0
    0
    Odgovori
  2. Bogdan je isforsiran igrac, Guduric je sve isao postepeno! Zato ce biti bolji igrac i pruzati bolje partije od njega kada ode u jacu ligu i klub.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter