5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

DA LI JE OVO DOKAZ: Čudan razgovor Dženkinsa i Vilijamsa na skajpu (VIDEO)

Objavljeno: 25.12.15 u 09:00

Markus Vilijams nije više član Crvene zvezde. Nepotvrđeno razlog je taj što se američki plejmejker vratio straom poroku – marihuani. Kako su preneli pojedini mediji, interna doping kontrola je utvrdila da je Vilijams ponovo koristio nedozvoljena sredstva, a sumnju je potkrepio Čarls Dženkins.

Naime, Amerikanac, sada član Armani Milana, je objavio snimak razgovora sa Markusom na kome se vidi čudno ponašanje povratnika u Zvezdin dres. Da li je ovo dokaz za kako bi ga Nebojša Čović nazvao „pušing defekt“ i otkaz ljubimcu Delija?

 

Sick COD song fuzz .. @mwilly

A video posted by Ja Sam Charles Jenkins (@thejenkinsguy22) on

0
0

5 Komentara

  1. Jaka Blazic uopste nije napravio udes o kakvom pricas…gluposti,udario je u taksi i nije bilo teze povredjenih,a da li je MW koristio marihuanu opet…ko zna,nadam se da to nije razlog njegovog odlaska,zbog njegove dalje karijere….to bi za njega bio kraj.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sve ce to Mengele iz predgradja da zataska. Prosle godine je Jaka Blazic mortus pijan izazvao strasan udes gde je bilo i povredjenih a zena koju je udario je danas invalid. Nekada politicar preletac,pa mafijaska pudla,organizator patriotske pljacke a danas tajkun i za neke spasitelj,legenda.

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa šta će paćenici oni ovo doživljavaju kao svoj uspjeh,jbg sad se borite za opstanak u aba jtd ligi…sve se vrati sve se plati a vi i dalje lajte kao kerovi…možda vas Tadić spasi OPET…ali teško

    0
    0
    Odgovori
  4. .!. XXAAXXAA .!. PUSHING ‘EFEKT na Wilija i po mutanta, hara i razara vestacku tvorevinu nastalu u fabrici Doktora spina, lazi, obmane i prevare !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter