4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ZVEZDA ČASTI NAVIJAČE: Ali, problem je termin…

Objavljeno: 22.12.15 u 15:32

Crvena zvezda je sinoć poražena u Modriči, ali vremena za tugovanje i preveliku analizu nema, jer se već u četvrtak igra naredno kolo regionalnog takmičenja.

Ulaz će biti besplatan na meču 16. kola ABA lige između Crvene zvezde i Zadra, objavio je klub sa Malog Kalemegdana. Utakmica je na programu od 15 časova, kako bi gosti iz Hrvatske stigli da se vrate kući za Badnje veče.

Crveno-beli pozivaju navijače:

-Klub i na ovaj način želi da se zahvali svim pristalicama na podršci koju su pružali našem timu od početka sezone, i posebno na poslednoj utakmici prve faze Evrolige sa Bajernom – navodi se na sajtu kluba.

Meč sa Zadrom biće poslednji koji će Zvezda odigrati na svom terenu ove godine, pa je to prilika da se zaokruži sjajna sezona…

A o ovom potezu se još piča Znate li za kada je pomeren meč EL?

0
0

4 Komentara

  1. Znam da ću dobiti silne minuse i da će mnogi napisati „šta nas briga za tebe“… Ja sam toliko ljut posle sinoćnog poraza da sigurno neću doći na utakmicu! Ljut, razočaran i ponižen… Bajern sam zaboravio, jer Zadar, Olimpija, Igokea i Morača su mi neprestano u glavi…

    0
    0
    Odgovori
    • Jesi li zaboravio proslogodisnju seriju bez poraza?Jesi zaboravio tri trofeja prošle godine?jesi zaboravio pobjede protiv reala himkija?Samo malo brate realnosti..umor svakoga stigne..i velike evropske klubove,real tokom godine i u spaniju i evroligu naniže poraze..al.nakraj se pokaže kvalitet..unikaha dobije u evroligu cska u goste,onda u prvenstvu ih razbije manresa 20 razlike…da se imalo razumiješ u kosarku znao bi šta pričam..nije bitno izgubiti,važno je izdignuti se posle poraza…Napred zvezdo.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter