2
Evroliga

FOTO: STARSPORT

TAKO TO BIVA: Bogdan označen kao vođa horde, Gudurić poznat Interpolu (VIDEO)

Objavljeno: 21.12.15 u 14:26

U novoj epizodi serijlala ‘Dežurni krivci’ (The Usual Suspects), koje evroliga pravi po ugledu na film sa Kevinom Spejsijem i Gabrijelom Birnom, našla su se dvojica srpskih košarkaša, Bogdan Bogdanović i Marko Gudurić.

Bogdan Bogdanović je opisan kao brutalni lopov iz Srbije, koji nosi nadimak Vođa horde, aludirajući na Bogdanov nadimak na Tviteru -Leader of Horde. Još od tinejdžerskih dana bio je na radaru lokalnih i međunarodnih vlasti, a njegova poslednja žrtva je Himki. Bogdanović je rešio meč sa Rusima, poenom iz odbojkom, pet sekundi pre kraja… Zbog toga je na naslovnim stranama, ali to mu neće biti poslednji put.

Izvor: YouTube/Zelimir HBK

Što se Marka Gudurića tiče, i on je produkt beogradskih talentovanih lopova. Pojavio se na scenu kada se lomilo, dao je 9 poena u poslednjoj četvrtini, 16 ukupno u pobedi Zvezde nad Bajernom za plasman u Top 16. Srpski huligan već je poznat Interpolu.

Izvor: Youtube/KK Crvena zvezda Telekom

U petorci “dežurnih krivaca“ još su Nikita Kurbanov, koji ima davnašnje veze sa ruskom vojskom, Entoni Rendolf – krupni gangster koji se dugo tajio i Fabijen Kozer, još jedan vođa bande, ali  iz Vitorije.

Foto. EUROHOOPS
Foto. EUROHOOPS.NET

 

0
0

2 Komentara

  1. Meni je drago sto su dva nasa igraca na listi najbolje petorke jer to znaci da ce reprezentacija biti jaca,i da imamo velike sanse da se vratimo tamo gde pripadamo…Dok neki samo gledaju da pljuju suprotni tabor dokaz je koliko volimo samo sebe i nikog vise…Kod nas vazi „ako je meni lose ali njemu je gore!“

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter