7
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOŽIĆ: Težak poraz za nas, teško je rečima opisati

Objavljeno: 19.12.15 u 22:15

Trener košarkaša Partizana nije umeo da objasni zbog čega su njegovi igrači paničili u momentima kada su imali 18 poena prednosti u odnosu na Mega Leks što ih je na kraju odvelo u poraz.

– Veoma težak poraz za nas s obzirom na to da smo vodili 18 razlike polovinom treće četvrtine. Imali smo dogovor, koji je bio usmeren na stvari koje Mega radi najbolje i dobar deo utakmice smo ga ispoštovali. Teško je rečima opisati situaciju kada si na 20 razlike i uđeš u paniku i počneš da zapostavljaš sve one stvari koje si dobro radio u prvom poluvremenu i koje su ti donele prednost. Pobedom večeras smo mogli da uđemo u dobru seriju i dobro raspoloženje, rekao je posle utakmice Petar Božić.

Vanja Marinković, kapiten Partizana, dodao je da je njegov tim imao neobjašnjiv pad.

– Imali smo pad u toj trećoj četvrtini, gde smo izgubili prednost od 18 razlike. To je neobjašnjivo. Okrećemo se MZT-u. Moramo da izvučemo pouke iz ove utakmice.

0
0

7 Komentara

  1. Najnovija vest! Petar Božić podneo oatavku na mesto trenera KK Partizan. Od ponedeljka preuzima FK Partizan, po odluci premijera! U potpisu SNS – može nam se!!! Nema privatizacije Partizana – može nam se… Nema novca za Partizan – može nam se… A šta će reći Grobari, ma šta nas briga za njih, njih držimo u šaci – može nam se!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. „Pouke“ iz ove utakmice NISU BITNE, MNOGO JE BITNIJE DA PERA BOZIC IZADJE SA JASNOM I ISTINITOM PRICOM, KO, KAKO, NA KOJI NACIN URUSAVA SVETINJU, PA KUD PUKLO DA PUKLO, BEZ OBZIRA STO SVI PRAVU ISTINU ZNAMO.. !!! KOSARKASKA INSTITUCIJA I NAJVECI SRPSKI BREND-PARTIZAN, SE URUSAVA, A VI SVI CUTITE, ZA RAZLIKU OD DULETA, KOJI JE ZBOG TOGA „SKLONJEN“, ALI EFEKTA PO NAS DOBROG-NEMA, NIT SPONZORA, A NI JEDNAKOG BUDZETA SA KK BANKOMAT I SEGREGACIJOM SRBIJE, STO SMO SVI IONAKO ZNALI, DA REMIZIRAM, VRATITI DULETA VUJOSEVICA NA KLUPU, A NA CELO SD POSTAVITI MISKA POPOVICA FRATELA I NAS PARTIZAN NEZAVISTAN OD ORGANA PROPADANJA I JUDA SRBIJE !!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Javio se bedni crv i neznalica,ali umesto da prihvati krivicu i podnese ostavku on nam drzi uspavanku.
    Alo bre neznalico sve se moze recima opisati,potrebne su ti samo dve a to je „dajem ostavku“
    Posto nije podneo ostavku za mene KKP od veceras vise ne postoji jer je namera SNS trenera i uprave vise nego ocigledna.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter