1
Košarka

BIVŠI KAPITEN ZVEZDE: Nikada u Partizan

Objavljeno: 17.12.15 u 23:29

Bivši kapiten košarkaša Crvene zvezde, a trenutno najbolji igrač podgoričke Budućnosti Tadija Dragićević dao je opširan intervju za sajt ABA lige u kom je odgovarao na veoma zanimljiva pitanja.

Jedano od najinteresantnijih svakako je ono vezano za najvećeg rivala odnosno da li bi obukao crno-beli dres Partizana.

– Iskreno ne bih. U svakom slučaju poštujem mnogo Partizan i njegovu ogromnu veličinu. U Zvezdi sam proveo mnogo godina, afirmisao se kao igrač i bio njen kapiten. Tako da ta opcija ne ide, objasnio je svoje razloge Dragićević koji je svojevremeno bio želja komšija.

Na pitanje da izdvoji tri najvažnije pobede iskusni krilni centar je nabrojao:

– Protiv Reala sa Zvezdom u Pioniru, protiv Turske u finalu (Izmir) i zlato, kao i protiv Uniksa sa Zvezdom pre dve godine u Areni. To je bilo nestvarno.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

O dugu koji je oprostio svom voljenom klubu…

– Jesam oprostio i više od tih 150 hiljada evra. Najviše iz nekog ljudskog razloga. I prema klubu koji mi je dao mnogo toga, iako je bilo i nekih ružnih stvari. Zvezdu volim od malih nogu. Ali se nikada nisam udarao u grudi, isticao na sva usta i pravio šou od toga.

Dragićević ima dve želje odnosno dva kluba za koja bi voleo da igra pre završetka karijere.

– Za Čikago Bulse, oni imaju prava na mene sa drafta. Ali to zvuči dosta daleko. U Evropi – Barsa.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter