4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EVROLIGA: Cirbes MVP 8. kola elitnog takmičenja (VIDEO)

Objavljeno: 05.12.15 u 11:50

Košarkaši Crvene zvezde savladali su ekipu Himkija u 8. kolu Evrolige rezultatom 96:91.

Jedan od najboljih igrača na meču bio je centar Crvene zvezde, Maik Cirbes, koji je utakmicu okončao sa evroligaškim rekordom karijere od čak 27 poena, ali i uz 7 skokova i 3 asistencije za ukupan ideks korisnosti od čak 33.

Cirbes je fenomenalno otvorio meč sa 9 poena za samo 6 minuta, a u slučnom ritmu je nastavio susret. Na kraju, završio je sa nestvarno visokim procentima šuta iz igre odakle je pogodio čak 9-12. Sa linije penala imao je perfektnih 9-9 sa penala.

(izvor: youtube/EUROLEAGUE BASKETBALL)

Cirbes je MVP priznanje 8. kola podelio sa bekom CSKA, Nandom De Koloom koji je, takođe, odigrao fenomenalno u pobedi „Armejaca“ nad Bambergom ubacivši 27 poena i podelivši rekord karijere od 11 asistencija za inteks korisnosti od 33.

Takođe, zakucavanje i blokada Kvinsija Milera proglašeni su za dva najlepša poteza kola na Top 10 listi Evrolige.

0
0

4 Komentara

  1. Jadno i bedno, kada se ZNA, da naspram sebe nije imao nijednog centra, sva tri prva centra Himkija su povredjeni ! Za „svastiku“ je i nas Djumic-JAK !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa desi ti meni G..v..o sa daske ( grobar do koske ) u kom evropskom takmicenju je istitucija? Ni za cipiripi kup niste! Ajde vracaj se u jazbinu

      0
      0
      Odgovori
  2. Jadno i bedno, kada se ZNA, da naspram sebe nije imao nijednog centra, sva tri prva centra Himkija su povredjeni !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter