0
Evroliga

FOTO: STARSPORT

PUN ‘PIONIR’ POZDRAVLJA VILIJAMSA: Zvezda mora da bude bolja nego protiv Reala!

Objavljeno: 03.12.15 u 15:16

Crvena zvezda u petak će od 20 časova dočekuje Himki u punom „Pioniru“, pošto su sve karte rasprodate za samo 20 minuta.

U okviru osmog kola grupe A Evrolige na terenu će se naći i Markus Vilijams, a pred taj duelm crveno-beli imaju tri pobede i četiri poraza, dok Himki ima skor 4/3.

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegova ekipa mora da odigra bolje nego protiv Real Madrida ukoliko želi da zabeleži pobedu protiv Himkija.

-Himki je kvalitetom igre pokazao da je bolji od Reala u ovom trenutku, što znači da mi moramo da budemo iznad realnog, da budemo još bolji nego protiv Madriđana. Pokušaćemo da dodjemo do nečega što bi stvarno bio veliki rezultat za nas. Čeka nas veliki meč -rekao je Radonjić novinarima u hali Pionir.

„Ako nas Himki i dobije, to može da se okarakteriše kao realan rezultat. Međutim, mi se nadamo i verujemo da možemo da uradimo još jednu dobru stvar – rekao je Radonjić.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter