0
Košarka

KONTROLA: Delegacija FIBA u poseti KSS i Beogradu

Objavljeno: 02.12.15 u 20:21

Predstavnici komisije FIBA koja procenjuje stanje objekata, hotela i dvorana, u okviru kandidature za organizaciju kvalifikacionih turnira za plasman na Olimpijske igre u Riju 2016. godine Kosta Iliev i Siriel Kumans, posetili su danas Beograd i „Kuću košarke“.

U društvu potpredsednika KSS i v. d. generalnog sekretara Dejana Tomaševića, Iliev i Kumans su obišli „Kombank Arenu“ i „Palatu sportova“, kao i hotele „Kraun plaza“ i „In“, kako bi se uverili da navedeni objekti ispunjavaju sve standarde za organizaciju kvalifikacionog turnira.

Pošto je država Srbija podržala kandidaturu KSS, delegaciju FIBA primio je i državni sekretar za sport Predrag Peruničić.

– Veoma smo zadovoljni ovom posetom. Proverili smo sve predloženo i ponuđeno na papiru, u kandidaturi Košarkaškog saveza Srbije. Obišli smo dvoranu za utakmice i treninge, kao i hotele. Zaista je sve na vrhunskom nivou! – rekao je Kosta Iliev. – Imali smo i sastanak u Ministarstvu, gde smo dobili potvrdu da država Srbija stoji iza vaše kandidature. Sve to ćemo, kroz izveštaj, predstaviti na sastanku Centralnog borda FIBA 19. januara u Ženevi – objasnio je Iliev.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter