4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

TODORIĆ KATEGORIČAN: Ko je kriv kada igrač promaši slobodno bacanje?

Objavljeno: 01.12.15 u 14:31

Sportski direktor Košarkaškog kluba Partizan Dragan Todorić izjavio je da trener Petar Božič ima punu podršku aktuelnog rukovodstva kluba.

Posle novog tesnog i samim tim veoma teškog poraza Partizana u Zagrebu od Cedevite, mnogi su ‘paljbu’ osuli po treneru crno-belih Petru Božiću, ali je član uprave Dragan Todorić odmah stao u njegovu odbranu.

– Svako ima pravo na svoj stav i na to ne možemo da utičemo. Uvek sam govorio da trener nije kriv kada igrač promaši slobodna bacanja, ili mu ispadne lopta, ili promaši neke šuteve. Onda to nije do trenera, već do igrača. Kod nas uvek kada su loši rezultati, a evidentno je da su loši rezultati, svi krive trenera. Ali ja moram da naglasim da Božić ima svu podršku uprave kluba – poručio je Dragan Todorić, a njegove reči prenosi ‘Informer’.

Mnogo, možda i previše utakmica je Partizan ove sezone izgubio na jednu loptu i u neizvesnoj završnici. Todorić smatra da će se to promeniti.

– Kada smo krenuli u novu sezonu, bili smo svesni šta nas očekuje i bili smo spremni za to jer je to bio najbolji put. Verujem da će nam se u nastavku sezone vratiti ti porazi na jednu loptu. Ne smemo da dozvolimo da nam se ponavljaju neke greške zbog kojih smo gubili utakmice u završnici. Takođe, moramo da izdržimo i pritiske koji nam dolaze spolja – istakao je legendarni sportski direktor crno-belih.

0
0

4 Komentara

  1. Ko je kriv što se pravi faul na 11 sekundi do kraja na naj boljem igraču koji retko kad promaši bacanje,možda ja.Garantujem da je tu Dule sad bi skor bio obrnut

    0
    0
    Odgovori
  2. ..KRIVI SU KLIMOGLAVCI TURSKIH TURBANA I KOLUMBIJSKE VEZE (tj. kravate..) JEDNAKO KOLIKO I OVI IZ …. CEVI !!! VRATITI DV DA SE Z….O SA SVIMAAAAA… .!. XXAAXXAA .!. ………………

    0
    0
    Odgovori
    • Mislis da si se sakrio svojim novim nikom,ludaku?Tesko je da se to izvede ako ti je IQ kao tvoj,jednak broju cipela koji nosis.Tako nebuloznim komentarima,retko ko barata,osim GdK.Slobodno vratite svog barona,da se Radonja sprda sa njim,kao prosle sezone.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter