6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

JASNA PORUKA TRENERA PARTIZANA: Šta je Petar Božić rekao o odlasku Džamara Vilsona?

Objavljeno: 01.12.15 u 10:34

Kao grom iz vedra neba juče je odjeknula vest da bi KK Partizan mogao da se rastane sa plejmekerom Džamarom Vilsonom.

Naime, navijači su nezadovoljni partijama Amerikanca sa finskim pasošem i voleli bi da klub raskine ugovor sa njim. U zaštitu plejmejkera je stao šesf stručnog štaba Petar Božić.

– Nemamo planova za tako nešto. Prioritet nam je meč protiv Olimpije i ona predstavlja prvi od tri stepenika koje želimo da preskočimo na domaćem terenu. Džamar jeste daleko ispod nivoa na kome može da bude i koji je pokazivao tokom Eurobasketa, ali se nadam da će već protiv Olimpije pokazati reakciju – izjavio je Božić za Sport.

Grobari su nezadovoljni i radom trenera i legende crno-belih Petra Božića, te nas u narednom periodu čeka „bura“ u Humskoj.

0
0

6 Komentara

  1. Ne bi bilo lose da sa promasenim plejom zajedno ode i promaseni trener koji pravi pocetnicke greske. Sve vise ispada da je Goran Grbovic u pravu. Magdevski igra sasvim solidno, tu su i Cvetkovic, Andjusic, Aranitovic, Vanja, svi mogu da igraju i jedinicu i dvojku, a pod kosem nemamo nikoga, osim veselog Dzonsa koji igra i cetvorku i peticu, samo sto ne pocne i trojku da pokriva, ali se zato ne dovodi centar, vec plej. Uzas, kakva strategija u vodjenju kluba.

    0
    0
    Odgovori
  2. alo debili dovedite vi dva centra a imamo magdevskoga i svetkovica kao pleja imamo aranitovica i vanju koji trebaju imati vise minuta an e da se svaki minut rotiraju igraci jbo ekipu ako barem tri igraca neigraju 35 minuta u proseku utakmice

    0
    0
    Odgovori
      • Grbovic je uvek i za sve u pravu,samo sto je pojedinim glodarima onaj baron isprao mozak,pa ne razmisljaju svojom glavom.Podrzavate Grbu samo kad prica u superlativu o vama a kad vam kaze istinu u oci,tad niko ne valja.Ne mozete vi da vise volite taj klub od njega,koji se tu proslavio,zaradio kintu i otiso u svet da zaradi jos vise.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter