4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOŽIĆ: Od iznenađenja nas je delila jedna lopta

Objavljeno: 29.11.15 u 22:03

Ekipa Partizana mogli bi kažemo nesrećno je poražena od Cedevite u meču 12. kola ABA JTD lige, a trener crno-belih Petar Božić je posle meča kazao da je zadovoljan igrom svojih izabranika.

– Kad smo dolazili ovde na utakmicu znali smo za kvalitet Cedevite, što ona pokazuje i svojim rezultatima u ABA ligi i pogotovo u Evroligi. Došli smo da odigramo jednu dobru utakmicu. Tražili smo svoju šansu i želeli smo da napravimo iznenađenje, a od njega nas je delila jedne lopta. Odigrali smo dobro u većem delu utakmice, što raduje. Čestitao bih Cedeviti na pobedi, rekao je posle utakmice Božić.

Potom je utiske o meču predstavnicima medija izneo Čedomir Vitkovac.

– Čestitke Cedeviti. Mislim da smo odigrali jednu dobru utakmicu. Da smo i mi pobedili, mislim da to sigurno ne bi bilo nezasluženo, no po ko zna koji put nismo imali sreće. U završnici su neke lopte mogle prevagnuti i na našu stranu, ali raduje ova dobra igra.

Na drugoj strani Veljko Mršić kaže da je zadovoljan samo pobedom.

– Još jednom se pokazalo da bez stopostotnog fokusa na utakmici i bez prave energije sa svima možemo da imamo problema. Na sreću, sada smo u dobrom ritmu i ovakve utakmice, koje bi pre mjesec dana možda otišle i na drugu stranu, sada dobijamo i zračimo samopouzdanjem. Ono s čim sam večeras zadovoljan su pobeda i dva boda. Sigurno da će tokom sezone biti iznenađenja, kako pozitivnih, tako i negativnih i ne možemo uvek da očekujemo neki spektakl.

Novajlija u redovima Cedevite Henri Voker smatra da su njegovi saigrači i on potcenili ekipu Partizana.

– Osećam kao da smo ih podcijenili. Nismo imali pravu koncentraciju u odbrani. Ja definitivno nisam srećan s ovakvom pobedom. Dobili smo ih teže nego što je trebalo. Imali smo 15 izgubljenih lopti, a i oni su upisali više skokova od nas. Nismo igrali s dovoljno intenziteta i mislim da smo u prethodnoj utakmici protiv Limoža imali potpuno drugačiji fokus i intenzitet.

0
0

4 Komentara

  1. Pa prvo sam krivio Vilsona ali on nije kriv on daje svoj maksimum ,samo sto je sramota za Partizan da takav igrac moze reci da je ikad nastupao za Partizan.To je skandal,ne moze tim da igra toliko dobron koliko on moye da pokvari.Svako normalan posle prve cetvrtinke ga vise nikad ne bi uveo u igru.Ovako mislim da niko normalan ne bi dozvolio Bozicu da vise vodi Partizan.

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvo sam krivio Vilsona ali on jadan ne yna bolje,katastrofa ali njegov maksimum ali u stvari ja sam dugo nigrao kosarku i nikad ga ne bih stavio u tim posle jednog treninga,Bozic na zalost ne vidi i ne zna!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Mislim da ovakvo amatersko vodjenje ekipe od strane trenera, na ovako ozbiljnom nivou takmicenja, odavno nije vidjeno.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter