0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

MILOJEVIĆ PRED KRKU: Sve je u našim rukama

Objavljeno: 28.11.15 u 11:29

Zahuktala ekipa Mega Leksa večeras od 19 časova dočekuje u Sremskoj Mitrovici Krku iz Novog Mesta.

Trener Mega Leksa Dejan Milojević ove sezone imao je dosta problema sa povredama svojih igrača, pa gotovo nijednom nije imao sve igrače na raspolaganju. Situacija je nešto bolja pred meč 12. kola ABA JTD lige protiv Krke.

– Jaramaz je prvi trening imao juče, Simić je dobio nezgodan udarac, ali verujem da će biti spremni. Trudimo se da ne razmišljamo o povredama već da damo sve od sebe i nadoknadimo izostanke. Drago mi je da su u prethodnom periodu igrači iskoristili šansu jer nisi jak kao tim onoliko koliko ti je kvalitetan najbolji igrač, nego koliko je dobar 12. košarkaš u rotaciji – rekao je Milojević za klupski sajt.

Slovenačku ekipu smatra za konkurenta u borbi za plasman u plej-of i zbog toga smatra da će večerašnji meč biti izuzetno težak.

– Krka dobro igra, ima šest pobeda u ligi i konkurenti su nam za plej-of, zbog čega nam je ovo izuzetno značajan meč. Podigli su formu, ali verujem da je sve u našim rukama i da uz dobru odbranu možemo da slavimo – poručio je Milojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter