5
Evroliga

FOTO: STARSPORT

EL: Kada ‘kralj padne’, onda petorka kola ne može da prođe bez crveno-belih!

Objavljeno: 28.11.15 u 13:09

Završeno je sedmo kolo Evrolige, koje je obeležila i pobeda Crvene zvezde nad šampionom Evrope, Real Madridom. A kada u ‘Pioniru’ padne kralj, jasno je da se neko od crveno-beih mora naći u TOP 10 ovog kola, ali i među drugim statističkim podacima.


Najzaslužniji za veliku pobedu Zvezde bio je Nemac Majk Cirbes koji je ubacio 26 poena imao pet skokova, dve blokade i jednu asistenciju, zabeleživši indeks 32. Malo je nedostajalo da bude MVP kola, ali to priznanje otišlo je u ruke Džamala Meklina iz Armanija, koji je imao isti broj poena, asistenciju više i ukradenu loptu više, a indeks 36.

Na trećem mestu je Serhio Rodriges, plej Reala  sa indeksom 31. koji je imao 16 poena, 6 skokova i 9 asistencija. Iza njega je Hajko Šafacik, ali je njegovih 17 poena, 11 asistencija i 30 indeksnih poena, a petorku je kompletirao još jedan igrač crveno-belih, Kvinsi Miler koji je protiv Reala imao 24 poena, 7 skokova i indeks 27.

Centar crveno-belih je najbolji poenter, a Kvinsi Miler je sa indeksom 27 peti najkorisniji igrač, a treći poenter.

A sigurno ste zapazili kakvu je podršku imao…

 

 

 

0
0

5 Komentara

  1. ..BEZ KRALJA NE VALJA !!!..ZIVELA KRALJEVINA SRBIJA I PARTIZAN, SLOBODA HRISCANSKOM NARODU-STOP TERORIZMU !!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter