4
AdmiralBet ABA Liga

NEOČEKIVANI RAZLAZ: Budućnost ostala bez trenera

Objavljeno: 26.11.15 u 14:23

Trener košarkaša podgoričke Budućnosti Igor Jovović podneo je ostavku iz privatnih razloga. 

Budućnost beleži sjajne rezultate ove sezone, lider je u ABA ligi, dok na tabeli Eurokupa na deobi četvrte pozicije sa Banvitom sa skorom 3/4 i realnim šansama da se plasira u narednu fazu.

– Bez obzira na to što i ove sezone beležimo odlične rezultate, budući da smo na prvoj poziciji ABA lige i da smo sinoćnom pobedom ostvarili veće šanse za prolaz u Evrokup, u potpunosti razumemo i prihvatamo odluku Igora Jovovića – saopštila je Budućnost.

Podsetimo, Jovović je klupu Budućnosti preuzeo 2013. godine kada je nasledio Dejana Radonjića, koji je prešao u Crvenu zvezdu.

0
0

4 Komentara

  1. Prema prvim informacijama ukoliko se prihvati ostavka prvi pik je Dzikic. Vujosevic i jedan stranac,za sada ne znam koji, su u drugom planu.

    0
    0
    Odgovori
  2. Evo sanse za Vujosevica. Sasvim bi bilo realno da on preuzme ovu lepo nastimovanu ekipu. Nece imati problema sa jezikom, i to vi po meni bio odlican potez ekipe ako hoce konacno da se domogne Evrolige.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter