6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: Printscreen

SKANDAL: Trener Sutjeske vređao košarkaše Crvene zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 25.11.15 u 09:38

Veliki skandal dogodio se tokom utakmice ABA JTD lige između Sutjeske i Crvene zvezde u Nikšiću kada je tokom tajm-auta trener domaće ekipe Dušan Dubljević okrenuvši se klupi gostiju psovao majku cigansku.

Treneru crnogorskog tima ovo nije prvi ptu, kako prenosi Blic kormilar Nikšićana često vređa i svoje igrače. Kako je to izgledalo na meču Sutjeske i Crvene zvezde možete da pogledate OVDE.

0
0

6 Komentara

  1. Primite to crnogorsko gov*do u parove, mozda nam uzme jos i pare. Pa ne treba tu ligu ni igrati, sa kretenima i dupljacima. Eto im siptara i hrvata. Ko jos racuna na Crnu Goru, to je proslost. Dosta smo ih slepali. Daleko bili

    0
    0
    Odgovori
  2. Prvi put cujem i vidim ovo gov.do od trenera.Odmah se da zakljuciti da je neki brdsko planinski tip,ne tako davno sisao s planine.Pa on nezna da sastavi jednu prostu recenicu bez psovke,sto dovoljno govori koliko je nekulturan i neobrazovan a ima ulogu trenera i pedagoga.Psuje i svoje igrace a za protivnike ne treba ni da cudi.Po tome podseca na jednog slicnog,trenera bez rominga,samo jos da pocne i da davi svoje igrace.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..VREDJAO..?????!!!! STA JE TU „UVREDA“, KADA ONI SAMI SEBE TAKO NAZIVAJU, STO IH UOSTALOM I CINI 90% ISTIH !!! DUSAN SILNI SAMO NAZIVA „STVARI“ PRAVIM IMENOM !! ZAR UVEK NEKO SA STRANE TREBA DA NAM „OTVARA OCI“ I SASPE ISTINU U LICE- NA SAV GLAS.. !!!???

    0
    0
    Odgovori
    • Evo ja cu tebi da saspwm istinu u oci.Glup si.Ogranicen si.Ceo zivot ti se sastoji od pljuvanja Zvezde.E ako ti sve to nije dovoljno da potrazis savet specijaliste onda si beznadezan slucaj.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter