4
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOŽIĆU POBEDA JEDINO DOBRO: Objasnio i šta je sa Perovićem i Vilsonom

Objavljeno: 20.11.15 u 20:15

Trener Partizana Petar Božić iskreno je reakao da je pobeda jedino što je dobro posle utakmice sa Tajfunom.

-Jedino što je dobro je pobeda. Kao trener, a verujem i igrači, možemo da budemo veoma nezadovoljni svim ostalim stvarima koje smo pokazali večeras – rekao je Božić na konferenciji za štampu  posle utakmice.

Partizan je pobedio Tajfun sa 89:85 u 11. kolu Jadranske lige i upisao tek četvrti trijumf.

-Upozoravao sam ranije na psihološki pritisak posle toliko poraza i zbog obaveze da se ova utakmica dobije, pošto nam je sada svaka najvažnija. Ali, nismo najbolje odreagovali sa te strane. Nismo rešili pritisak. Tajfun je iskusna ekipa koja je večeras odigrala timski, sa pasom više i mnogo asistencija. Imali smo problema i sa njihovim poenima i trojkama, ali smo na kraju imali dobro odigrali napad, što nije bio slučaj u ranijim utakmicama koje smo gubili na jednu loptu.

U igru nije ulazio centar Kosta Perović?

-Nije povratio brzinu potrebnu za protivnike koji imaju igrače koji mogu da šire i da idu u ‘pop’, to mu je problem. Koleno je u redu, vratio se on, ali mu treba vremena da vrati brzinu. Odlično trenira i verujem da će se ubrzo vratiti.

Plejmejker Džamar Vilson je u meču sa Zadrom istegao zadnju ložu, pa je manje igrao u nastavku meča.

-Nadamo se da će se izvući sa nekoliko dana pauze, ali i pored toga će mu biti potrebno vremena da uđe u formu, jer nije trenirao ni sa jednom ekipom pre nego što je došao u Partizan – rekao je Božić.

0
0

4 Komentara

  1. Moze Bozic da trenira 100 godina,ali nikad nece ni prismrdeti Duletu.Isti ovaj tim sa Duletom bi bio medju prva cetiri mesta.
    Jednostavno Bozic nema tu zicu za trenera i tacka.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter