1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PETAR BOŽIĆ: Tajfun je teška prepreka!

Objavljeno: 19.11.15 u 14:37

Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je danas da sa dozom opreza pristupa meču sa Tajfunom u ABA ligi, ali da veruje da će ekipa uspeti da se izbori sa pritiskom i pobedi.

– Dočekujemo ekipu Tajfuna sa maksimalnim respektom. Pozicija na tabeli obavezuje nas da nam svaka naredna utakmica bude najvažnija i moramo da se sa tim pritiskom izborimo. Želja nam je da odigramo jednu dobru utakmicu, agresivno, pre svega u odbrani i tako preskočimo ovu tešku prepreku – rekao je Božić na konferenciji za medije u hali Pionir.

Partizan ni na ovom meču neće moći da računa na povređene Eda Murića i Mihajla Andrića.

Košarkaš crno-belih Andreja Milutinović ističe da je recept za trijumf da ekipa ponovi partiju kao protiv Budućnosti.

– Imamo motivaciju da posle Zadra pokažemo reakciju i nastavimo sa dobrim igrama kod kuće, kao protiv Buducnosti – dodao je Milutinović i pozvao navijače da dođu u što većem broju.

Utakmica 11. kola ABA lige između Partizana i Tajfuna igra se sutra od 17 sati u hali Pionir.

Iz Partizana su potvrdili da su kažnjeni od strane ABA lige sa 1.000 evra zbog ubacivanja tvrdih predmeta u teren na meču protiv Budućnosti u 9. kolu regionalnog takmičenja.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter