1
Košarka

FOTO: Twitter

RAZOČARANJE: Bjelica ‘popio’ strašnu bananu od Vajtsajda (VIDEO)

Objavljeno: 18.11.15 u 09:41

Košarkaši Minesote Timbervulvs savladali su Majami Hit rezultatom 103:91 na gostovanju u Amerikan Erlajns Areni.

Međutim, pobedi „Vukova“ nije kumovao reprezentativac Srbije, Nemanja Bjelica. Srpski internacionalac odigrao je najlošiji meč u NBA ligi pošto je utakmicu okončao sa 0 poena, uz 4 skoka i bez asistencija.

Bjelica je na terenu proveo svega 15 minuta, a za taj vremenski interval stigao je da upozna i neverovatne fizičke predispozicije Hasana Vajtsajda.

Fenomenalni centar Majamija, koji je noćas upisao tripl-dabl sa poenima, skokovima i blokadama, jednu od svojih rampi zabeležio je upravo na Bjelici koji je pokušavao da položi loptu posle ali-up dodavanja Đorđija Đenga.

Majamiju nisu pomogla ni 22 poena, 14 skokova i 10 blokadi Hasana Vajtsajda pošto je opet poražen. Zanimljivo, Minesota je uz Golden Stejt najbolji tim na gostovanjima ove sezone sa učinkom od 5 pobeda bez poraza.

Ipak, na domaćem parketu četa Sema Mičela ima svih 6 poraza, a gledano sa prošlom sezonom taj niz je stigao do brojke od 13 uzastopnih izgubljenih mečeva u Target Centru.

(izvor: vine/Miami HEAT)

0
0

1 Komentara

  1. Vi ste bre gori nego ovi amerikanci.. Gde je ovde strasna banana? Ili monstruozno zakucavanje koje ima pet puta po utakmici. Spustite se malo doke, mi smo Srbi, mi igramo Basket, letenje po terenu je za amerikance. Hvala!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter