8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

IMA LI BOŽIĆ JOŠ PODRŠKU: Miroslav Berić na to ima da kaže sledeće…

Objavljeno: 18.11.15 u 15:14

Partizan nikako da pobedi na gostovanjima, a osim toga i na svom terenu je neočekivano poražen od Krke. Crno-beli dele poslednje mesto na tabeli sa Sutjeskom.

Ponadali su se navijači da će posle pobede nad Budućnosti i dolaskom Vilsona sve krenuti na bolje, ali je onda usledio poraz u Zadru. Mnogi su kao krivca označiki trenera Petra Božića

Potpredsednik Partizana Miroslav Berić kaže da se ne razmišlja o promeni na klupi.

– Petar Božić ima apsolutnu podršku svih nas. Stanje na tabeli je nerealno s obzirom na to da smo izgubili nekoliko dobijenih utakmica. Zadar je najsvežiji primer, bili smo na korak od pobede, ali platili smo ceh brzopletosti, kao i u Zagrebu, Valjevu, protiv Krke. Da nismo pravili greške, sad bismo pričali drugačije -ističe Berić, a prenosi Blic.

Potpredsednik Partizana veruje da će se voda okrenuti na vodenicu klubaiz Humske i da će se stanje popraviti, pa i pogled na tabelu.

-Očekujemo seriju pobeda. Jasno nam je da stanje na tabeli boli svakog Partizanovca, ali je i potrebno strpljenje, neće biti lako, sezona je turbulentna, međutim ne gubimo optimizam – zaključio je Božić.

0
0

8 Komentara

  1. Terajte ga bre vise napolje… Nemogu vise da gledam kako gubimo od svih redom… Neka dodje bilo ko za trenera bice bolje… Milojevicu kad bi se ponudile dobre pare dosao bi ili muta nikolic eventualno.

    0
    0
    Odgovori
  2. Mislim da bi Bozic kao pop bio uspesan ima tu mirnocu ali kao trener prosto on je preblag u odnosu na naseg najtrofejnijeg trenera,OBRADOVICA i Dudu.

    0
    0
    Odgovori
  3. a ko je pravio greške ja ili božić uključi te malo taj mozak ako ga imate i daj te čovjeku otkaz dok nije sve otišlo u pm partizan ima igrače realno među prvih pet ekipa a pogledaj te gde ste i toi sve zato što niste doveli adekvatnog trenera

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter