6
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

GORAN GRBOVIĆ: Todoriću ti si loš kladioničar!

Objavljeno: 18.11.15 u 20:55

Goran Grbović je kritikovao upravu Partizana, Dragan Todorić je danas reagovao na reči legende kluba, ali se tu „prepucavanje“ nije završilo.

Goran Grbović je u novoj izjavi za Blic člana Rande zajednice Dragana Todorića nazvao lošim kladioničarem.

– Taj novokomponovani klub u kojem volontiram je bolje organizovan od Partizana. Todorić, koji je član Radne zajednice, nije bio u stanju da dovede nijednog člana Upravnog odbora. Popunjen je 70 odsto mojim intervencijama i zalaganjem. Molio sam ljude da uđu u Partizan – rekao je Grbović i nastavio:

– Nikad nisam izašao iz Partizana, a sad mi ne pada na pamet da uđem pa sve da me na kolenima mole, ko god iz kluba. A kad bih ja ušao, niko od njih ne bi bio tu. Neka Todorić vodi računa o svom životu, a ne o mom, on živi od Partizana, ja sam od Partizana zaradio novac pošteno i vratio poštenom igrom. A Todoriću jedino što priznajem jeste fantastična saradnja sa sudijama. On je svoj posao sveo na obilazak kladionica, a ni to ne zna da radi. Ja ne sedim po kafićima i kladionicima, već kao tradicionalni Srbin, u kafanama – rekao je Grbović za Blic.

Na kraju legenda crno-belih je čestitala novoj upravi na poslednjem mestu na tabeli.

– Tim ljudima koji su dovedeni za jedan sat mogu samo da čestitam na poslednjem mestu. Ja volim Partizan, ali ne prepoznajem ga. Za šest godina biće na pravom putu, samo što ne znaju kako izgleda taj put – zaključio je Grbović.

0
0

6 Komentara

  1. … ovo sto ti rece znao sam i do sada a od sada i tek kako. Oterali su Duleta da bi vrsljali po klubu ,Todoric ga je prvi izdao a sad grebe ko mace po tacne da ostane u klubu. Jedino mi se nesvidja ona tvoja recenica da je Tosa dobar sa sudijama sto ce ici u prilog komsijama koji stalno pominju gepekovanja al nema veze istina je istina pa ma kakva ona bila. CRNO BELI PIONIR VISE NIKAD NECE VIDETI MILANA ILICA IZ BARAJEVA NA SVOJIM UTAKMICAMA i tacka. Pozz za GRBU !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Covek je legenda partizana i do juce su ga velicali u svemu ali posto je pre svega surovo iskren i sada prica istinu,koja se njima ne svidja,pocinju da ga pljuju i da se ogradjuju od njega.Ne mogu da verujem da ga pre neki dan u SOS Kosu neki idiot negativno komentarise jer ne misli kao sto on hoce.Alo,glodari,sasuo vam je sve u lice,onako,kako i jeste i pomirite se sa sudbinom da je to tako.Ne volite vi vise klub od njega,koji je tu stvorio ime,zaradio pare,dospeo do reprezentacije…ali shvatite da vam je onaj baron,zajedno sa Tegeltijom isprao mozak i ste slepo poslusni botovi.A da sam na Grbinom mestu,nikad ne bih vise dosao u emisiju kod Tegeltije.U njegovom odsustvu ga neki idiot pljuje a Tegi to odobrava,samo zato sto nije njegov istomisljenik i ne seje zlo,kao on i baron

    0
    0
    Odgovori
    • Au rodjace ala si ti opterecen, pa ti si do detalja upucen u sve. Ako je tvoj klub ugasen, ne moras bas toliko da se opterecujes sa nasim.

      0
      0
      Odgovori
      • Moj klub nije ugasen vec se nalazi na drugom mestu tabele ABA lige,slicno kao i komsija mali,samo sto je on na drugom mestu ali kad gledas dno tabele i tu ce ostati jos neko vreme.Ako igraju istu ligu,pratim sve klubove,kao i emisije u kojima se pominje to takmicenje.Grba je iskren covek i jedan od retkih grobara koji ima onu stvar da kaze istinu.Ubio vas je u pojam ovim sto je izjavio i konacno doveo u pitanje ono sto se godinama ponosite i busate u grudima.Ako je Todoric majstor sa sudijama,sta to govori?Da ste ukrali i namestili bar 10-tak titula.Ako je Beric poslednji kosarkas koga ste izbacili iz vase skole?To znaci da ste sve ostale oteli i ukrali od ostalih klubova i nije ih otkrio vas baron i demagog Vujosevic,kako sebi pripisuje a vi ga podrzavate u tome.itd.itd.itd.

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter