15
AdmiralBet ABA Liga

ČOVIĆ NE STAJE: Posle Vilijamsa dovešćemo još dvojicu, trojicu igrača!

Objavljeno: 17.11.15 u 11:31

Košarkaški klub Crvena zvezda neće se zadovoljiti na „pukom angažmanu“ Markusa Vilijamsa.

Doskorašnji rekorder Evrolige po broju asistencija na jednom meču vratio se u staro jato, međutim, kako otkriva predsednik Crvene zvezdeNebojša Čović, na Mali Kalemegdan uskoro će doći još novih igrača.

POVRATAK Markusa Vilijamsa bio je uvertira za još neko prijatno iznenađenje kada je u pitanju tim Crvene zvezde.

– Planiramo da dovedemo još jedno ili dva pojačanja – istakao je Čović, gostujući na Areni sport.

– Inače, zadovoljan sam stanjem u kakvom je Vilijams došao u Beograd. Sa kilažom je dobar. Mislim da je ozbiljniji nego što je bio. Ja verujem Markusu. Ostavio je veliki trag u Zvezdi, i to uvek treba poštovati – poručio je Čović.

On je naglasio i da je Zvezda nakon odlaska Big Sofoa i dolaska Vladimira Štimca na godišnjem nivou u plusu 74.000 evra, te da je budžet prvog tima (plate igrača i stručnog štaba) ove sezone 2.500.000 evra.

Alfa i omega crveno-belih, takođe, najavio je da se bliži rastanak sa Gaelom Mekelom koji nije uspeo da se izbori sa pritiskom i nije ispunio očekivanja.

0
0

15 Komentara

  1. Valjda ce sada svi uvideti ono sto sam ja odavmo tvrdio a to je da Pudla ove godine ima jedan od vecih budzeta u Euroligi(oko 10mil) a ubedljivo najveci na ovim prostorima ikada e to sto nemaju rezultate samo je dokaz da su mali klub

    0
    0
    Odgovori
  2. Kada je Partizan igrao Evroligu (…08,09,10,11,12..) nije nikada dovodio poznate strance sa reputacijom, uvek su to bili igraci iz prosecnih evropskih ekipa na nivou danasnjeg Partizana ili pak mladi amerikanci kojima bi Partizan bio odskocna daska za neki jak ugovor. I posle Cigani pricaju da je dosta drzava pomagala Partizan, ajd’ sad malo da Zvezdu pomaze. Da li je moguce da Coki dovodi ovakve igrace, i ako mu se ne svidjaju tacnije ako ne dostignu zeljenu formu ladno ih otpusta sa naravno obavezom isplate odredjenog dela ugovora. Pa odakle tolike pare? I uprkos svemu on tvrdi da Zvezda posluje u plusu. -Da nije mozda od prodatih ullaznica iz Arene kada je prosle godine na svakoj utakmici dolazilo ne vise od 10-15 hiljada? Navijac sam Partizana i mnogo me boli ova nepravda, ali po svemu sudeci ispada da on ima mnogo dublji dzep od Ivice Todorica koji je jedan od najbogatijih Balkanaca.

    0
    0
    Odgovori
  3. ..Kosarkaskom „carsijom“ kojom suvereno „vlada“ Coki, VEC UVELIKO SE „NAGADJA“ O MOGUCEM TRIU POJACANJA UZ POVRATNIKA I PERJANICE WILIJAMSA, A TO SU:
    Hoze Pikulin ORTIZ,
    Leri Sanders i
    Nikola Radojicic !!!
    SA SRECOM !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  4. ..Kosarkaskom „carsijom“ kojom suvereno „vlada“ Coki, VEC UVELIKO SE „NAGADJA“ O MOGUCEM TRIU POJACANJA UZ POVRATNIKA I PERJANICE WILIJAMSA, A TO SU:
    Hoze Pikulin ORTIZ,
    Leri Sanders i
    Nikola Radojicic !!!
    SA SRECOM !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter