0
Košarka

NBA: Probuđeni Francuzi, ‘džezerima’ drama u Atlanti, Kobi nije mogao peške ni do kola (VIDEO)

Objavljeno: 16.11.15 u 08:53

Nakon duela između Memfisa i Minesote, u noći između nedelje i ponedeljka odigrano je još pet utakmica u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Već smo pisali da je Nemanja Bjelica sa svojom Minesotom doživeo novi poraz na svom parketu, od Memfisa, a nakon tog, još pet duela odigrano je u NBA ligi.

Kevin Durent propustio je meč Oklahome protiv Bostona, koji je sa ovog vrućeg gostovanja odneo ubedljivu pobedu sa 100:85.

Rasel Vestbruk nije mogao sam, sa 27 poena, ali i šutem iz igre 5/20, pogotovo jer je na drugoj strani imao vrlo raspoloženog Markusa Smarta sa 26 poena i mnogo boljim procentom šuta 9/14.

Francuski internacionalci kao da su bili motivisani tragedijom u Parizu te su odigrali odlične partije prethodne večeri. Nikolas Batum je sa 33 poena predvodio Šarlot do trijumfa nad Portlandom 106:94, Kevin Serafan je 12 poena dodao u pobedi Njujork Niksa protiv Nju Orleansa, a Rudi Gober je sa po 11 poena i skokova učestvovao u trijumfu Jute u Atlanti gde je viđena najveća drama.

Juta je imala blagu prednost tokom većeg dela meča, ali je Atlanta bio tim koji je imao poslednju reč. U poslednjem napadu Pol Milsap je izgradio sam sebi poziciju, ali je promašio šut koji bi ubacio u 99 posto šuteva. Nije ušlo i ‘džezeri’ su napravili najveće iznenađenje večeri.

(Izvor: youtube / Ximo Pierto)

Lejkersi su slavili pobedu nad Detroitom rezultatom 95:87, uz odličnu partiju Kobija Brajanta. On je postigao 17 poena, imao devet asistencija i osam skokova. Međutim, sa njegovih 37 godina, svaki naporniji meč ostavlja trag na njemu.

– Jedva stojim sada. Ubijaju me i leđa i noge. Idem kući, u ledenu kadu, pa da se istegnem. Ceo sutrašnji dan ću provesti u oporavku. Iskreno govoreći, (toliko nemam snage da se) uopšte se ne radujem što moram da otpešačim do kola – rekao je Brajant.

Evo i svih rezultata:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

NBA, rezultati:

Njujork – Nju Orleans 95:87
Minesota – Memfis 106:114
Šarlot – Portland 106:94
Atlanta – Juta 96:97
Oklahoma Siti – Boston 85:100
Sakramento – Toronto 107:101
L.A. Lejkers – Detroit 97:85

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter