12
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NAJORIGINALNIJA KRITIKA ZVEZDE: Kako je miš sa velikom ‘muškošću’ prevario Radonjića? (FOTO)

Objavljeno: 16.11.15 u 09:24

Nekadašnji košarkaš Crvene zvezde i Igokee Milan Dozet dao je najoriginalniji komentar sinoćne utakmice ova dva tima.

Igokea je sinoć iznenadila Crvenu zvezdu u Pioniru, što je drugi poraz aktuelnog šampiona na svom parketu. Meč je rešio Vuk Radivojević, nekadašnji kapiten Zvezde, trojkom sa 10 metara.

Nakon meča svoj komentar dao je i Milan Dozet, poznati ‘tviteraš’ i nekadašnji košarkaš oba ova kluba. Simpatije su mu bile pobedeljene, ali je posle meča nesumnjivo veću podršku je pružio timu iz Aleksandrovca, nazvavši ga ‘mišem’ sa različitim epitetima.

On se osvrnuo i na povratak Markusa Vilijamsa u Crvenu zvezdu.

0
0

12 Komentara

  1. Oooooo Turci, Delije, Osmanlije, Cigani, Sultanova vojsko, svi kod Alaha i Vučića na klanjanje u Džamiju u Beogradu na vodi, pa nazad u Istambul!!! Dok je bila aktuelna SFRJ lizali ste se sa tim istim Dinamom, to vam je bio najbliži klub! Po policijskoj liniji!!! Udbaši jedni… Srbiju ostavite na miru.

    0
    0
    Odgovori
  2. Nikada ali nikada nijedan klub sa ovih prostora nije imao ni priblizan budzet kao mutant. Da je drzava ovoliko ulozila u Partizan fajnal-for bi bio zagarantovan.
    Jer ti si samo mali klub iz predgradja

    0
    0
    Odgovori
  3. ..sto je najgore u svemu, pobedili smo kk Buducnost, da bi mutant dosao na 1 mesto, moracemo i Cedevitu 2x, pa opet kk Buducnost,.. pa zasto MI ONDA NE BI BILI PRVI, IAKO TO OVE GODINE NIJE BILO „PLANIRANO“tj. „PROJEKTOVANO“ OD STRANE TRENUTNIH ORGANA PROPADANJA..??!!! .!. XXAAXXAA .!. GAZIIIII SVE MOJ PARTIZANE U INAT SOTONI I SINOVIMA BLUDNICA !!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Kako gazite pokazuje poslednje mesto na tabeli!Xaxaxa .!. A sto se tice kluba znamo sigurno da Partizan nije srpski tako da nema brige ujkovci,vracate se polako ljepoj vasoj domovini!Nema sta da trazite u nasoj prelepoj Srbiji!Srbija Srbim i Zvezdasima!!!

      0
      0
      Odgovori
      • Bolje da ne prodajes partkizan hrvatima da nije on srbija bi bila bez sampiona evrolige a hrvati bi onda imali 6 titula tako da bolje se raduj uspesima tvog kluba jer definitivno nece uvek sve biti tako lepo

        0
        0
        Odgovori
      • Kada se na SrBstvo poziva fan kluba koji je osnovan pre dve godine na suzama i krvi Kosovskih Srba. Isti onaj čiji su vlasnik i vođa prodali kosovo Albancima i ušli u istoriju kao najveće zlo i izdajnici Srpskog naroda. Tvoja deca i deca tvoje dece će vraćati dugove i grcati zato što si ti bio slep i pglu. Tako da Srbija Srbima, a ne Zvezdašima jer će je rasprodati i opustošiti do isteka mandata!!!

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter