0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

PETAR BOŽIĆ PRED ZADAR: Želim da nastavimo dobru igru

Objavljeno: 15.11.15 u 13:08

Trener Partizana Petar Božić očekuje težak meč u Zadru, ali nada se još jednoj dobroj igri nakon pobede protiv Budućnosti. 

– Zadar je dobar tim koji jako dobro igra na svom terenu. Svoj kvalitet i karakter su pokazali i na gostovanju u Zagrebu kada su pobedili Cedevitu. Nas nakon pobede protiv ekipe Budućnosti čeka jako teška utakmica, ali moramo da dokažemo i kako su ta pobeda i naša igra plod dobrog i kontinuirang rada. Svesni smo da i kada smo prethodnih godina bili favoriti protiv Zadra, često nismo uspevali da to i materijalizujemo. Sada želimo da nastavimo u pravcu dobrih igara i da samopouzdanje stečeno nakon pobede u prošlom kolu iskoristimo u najboljem mogućem svetlu – zaključio je Božić.

Plejmejker crno-belih, Aleksandar Cvetković ističe sjajnu igru Zadra na domaćem terenu.

 – Tamo je jako teško igrati. Ali posle Budućnosti, mi imamo recept kako je potrebno da odigramo da bi na kraju meča bili zadovoljni.

U ekipi Partizana neće biti Murića i Andrića, a svoj debitantski meč u crno-belom dresu će odigrati Džamar Vilson.   

Meč Zadar – Partizan na programu je u ponedeljak u 21 sat.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter