0
Evrokup

FOTO: Eurocup/Printscreen

EVROKUP: Odlični Milosavljević vodio Albu do nove pobede, pao i Gagićev Brindizi

Objavljeno: 11.11.15 u 23:10

Reprezentativac Srbije i bivši košarkaš Partizana Dragan Milosavljević najzaslužniji je za novi trijumf berlinske Albe u grupnoj fazi Evrokupa.

On je u pobedi od 72:68 na gostovanju italijanskom Brindiziju postigao 18 poena uz šut 3/6 za tri i 4/5 za dva poena, a pored toga imao je tri skoka i dve ukradene lopte.

Pored njega dvocifren učinak u timu saše Obradovića imali su Krešimir Lončar koji je ubacio 12, Elemedin Kikanović sa 11 i Džordan tejlor sa 10 poena. Vrlo dobru partiju pružio je još jedan bivši Partizanovac Đorđe Gagić koji je za domaći tim postigao 10 poena i imao pet skokova i čak četiri asistencije.

Posle pet odigranih kola Alba ima četiri pobede i jedan poraz kao i španska Gran Kanarija, dok je Brindizi i dalje bez trijumfa u grupu B Evrokupa.

Jeste li pročitali izjavu Miroslava Berića koji je pričao o tome kada bi Partizan mogao da napadne Evroligu i koji dresovi crno-belih i mogli da budu podignuti pod svodove Pionira?

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter