2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOŽIĆ I DŽONS: Navijači, hvala!

Objavljeno: 07.11.15 u 23:57

Trener Partizana Petar Božić je posle pobede nad Budućnosti izrazio nadu da je povreda Mihajla Andrića lakše prirode i da je samo istegnuće tetive.

– Moram da pohvalim igrače, odigrali su čvrstu utakmicu. Važna pobeda protiv izuzetno jake ekipe Budućnosti. Prazni minuti nas ovog puta nisu koštali. Trudićemo se da zadržimo dobro raspoloženje, još uvek smo daleko od željenog nivoa. Hvala navijačima pokazuju veličinu i zajedništvo – rekao je Petar Božić.

Ono što je mnoge zabrinulo jeste povreda Mihajla Andrića posle samo dva minuta provedena na parketu.

– Andrić mora na snimanje, nadam se da je samo istegnuće tetive i da će brzo na teren – rekao je Božić, a onda i prokomentarisao i novo pojačanje Partizana:

Vilson je potpisao do kraja sezone i u ponedeljak ga čekamo u Beogradu. Za sada je završeno sa pojačanjima, očekujem da se još Murić vrati sredinom decembra – zaključio je trener Partizana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Najbolji košarkaš na današnjem meču Kevin Džons bio je impresioniran publikom i istakao je da se još uvek prilagođava ekipi.

– Timski smo odigrali odličan meč. Idemo korak po korak, svaka utakmica će biti bolja. Dobro mi ide uklapanje, otkrivam ko šta voli da igra. Dosta pričamo i to je sjajno. Promašio sam nekoliko lakih koševa u početku, kasnije sam uradio ono što se od mene očekuje – rekao je Kevin Džons i dodao:

– Ljudi dolaze da nas podrže bez obzira da li pobeđujemo ili gubimo. To je podstrek više da budemo jaki – oduševljen je navijačima američki centar.

 

0
0

2 Komentara

    • Ma neee… Dzons jeste extra igrac ali macvan je mator… Tu bi valjao neki drugog kalibra i mlađi… A i centar fali.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter