1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOŽIĆ: Čeka nas težak posao; Pregovori sa potencijalnim pojačanjem u toku

Objavljeno: 06.11.15 u 13:05

U okviru devetog kola ABA JTD lige, u utorak od 21 čas, u halu Pionir KK Partizan NIS dočekuje lidera dosadašnjeg toga prvenstva, ekipu Budućnosti iz Podgorice. Crno-beli spremno dočekuju ovaj duel rešeni da pruže svoj maksimum u meču u kojem uloga favorita ipak pripada gostima.

Tokom konferencije za medije u Hali Pionir, trener Partizana Petar Božić je istakao odlične atletske sposobnosti sutrašnjeg protivnika koje se najviše ogledaju kroz kontranapade i igru preko nekadašnjeg centra Partizana, Aleksa Marića.

– Oni su ekipa koja igra raznovrsno i koja ima dobro popunjen sastav sa po nekoliko kvalitetnih igrača na svakoj poziciji. Za nas je ovo druga utakmica po redu sa ekipama koje po stanju na tabeli i kvalitetu imaju ulogu favorita. Ipak, mi moramo da želju koja sutra mora biti orgomna iskoristimo za borbenost i energiju koju smo na momente pokazivali i u prethodnim mečevima. Čeka nas težak posao ali igrači i ja ćemo dati sve od sebe da probamo da napravimo iznenađenje, istakao je Božić i napomenuo da je i pored dosadašnjih rezultata evidentan napredak u igri i da veruje da će ekipa igrati sve bolje.

U najavi meča, bek Partizana, Petar Aranitović je izjavio da očekuje težak meč protiv iskusne ekipe koja ima šest vezanih pobeda.

– Mi smo nakon meča protiv Zvezde izvukli neke pouke i sutra je prava prilika da pokažemo reakciju, rekao je Aranitović.

Trener Božić je okpuljenim novinarima otkrio i da klub trenutno vodi pregovore sa jednim igračem ne želevši da otkriva više detalja, pa čak ni to da li se radi o strancu ili domaćem košarkašu, kao ni na kojoj poziciji igra. Takođe je dodao da će javnost vrlo brzo biti obaveštena ukoliko pregovori budu uspešno okončani, čemu se on nada.

Ulaznice za meč, naći će se u prodaji u subotu od 18 časova na blagajni hale Pionir. Cene ulaznica za tribine biće 300 a za parter 500 dinara. Takođe, svi navijači će u istom periodu moći da kupe i sezonske ulaznice za tribine i parter.

0
0

1 Komentara

  1. ti i tvoji pomoćnici nemate pojma pričas ko pi…i poveduite i vrabca kad tebi grk nema mesta u ovoj ekipi a vrabac ima onda nemas ti pojma idi prvo se kali pa kad nesto naucis onda dođi

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter