0
Evroliga

Foto: STARSPORT

I TO SMO DOČEKALI: Ataman poručio Evroligi da treba da se stidi

Objavljeno: 03.11.15 u 17:13

Trener Galatasaraja veoma je nezadovoljan odnosom borda Evrolige prema njegovom klubu i navijačima tog tima.

Specijalizovani košarkaški portal ‘Sportando’ prenosi izjavu turskog stručnjaka koji je Evroligi zamerio na tome što neki klubovi sa mizernim brojem gledalaca igraju najveće takmičenje, dok njegov Galatasaraj ove sezone nije u njemu.

– Ljudi iz Evrolige treba da dođu i vide atmosferu u našoj areni. Evroliga treba da se stidi zbog timova koji igraju pred oko 300 do 500 gledalaca na domaćem terenu – rekao je Ataman.

Atmosferu u Istanbulu od prošle godine dobro će pamtiti navijači Crvene zvezde, a i niko nije ‘branio’ Galatasaraju da kroz domaće izbore plasman u Evroligu.

– Mi ćemo sad da osvojimo Evrokup i automatski izboriti plasman u Evroligu, pa da vidim kako će nas onda neko sprečiti da igramo u ovom takmičenju – poručio je Ataman.

Postoji još mnogo klubova koji imaju brojnu armiju navijača, a već nekoliko godina nisu članovi elite. Navijači Partizana to najbolje znaju prethodnih godina…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter