2
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

BOŽIĆ: Dosta praznih minuta, postojala je želja… RADONJIĆ: Teško nam je, ambijent nije kao da smo uzeli tri titule lane

Objavljeno: 03.11.15 u 20:58

Prvi ovosezonski derbi pripao je Crvenoj zvezdi koja je sa 92:77 slavila u 8. kolu ABA lige.

Crno-beli su parirali u prvoj i pola treće deonice i tu su stali.

– Čestitam Zvezdi, osim prve četvrtine koju smo odigrali dobro, nismo bili ravnopravan rival. bili su bilji, mi nismo ispoštovali nšta što smo se dogovorili pre meča, moraćemo da potražimo šansu u nekim drugim mečevima – rekao je Andrić.

Trener Božić je izgubio prvi derbi kao trener Partizana.

–  Bilo je dosta praznih minuta, ali želja koja je postojala nije sprovedena u prave stvari kojih je bilo u prvoj i trećoj četvrtini. Bilo je i u nekim ranijim utakmicama praznih minuta, a kvalitet Zvevde uticao je na nase izdanje. Čestitam Zvezdi na pobedi, pred nama je tezak raspored, nismo imali dovoljno vremena na početku sezone, sada već možemo da se uigravamo, mnogo može da se nauci iz ovih poraza i radimo na tome da popravljamo greške. Ne bih komentarisao individualne partije, jer veceras nijedan pojedinac nije mogao da donese preokret već timska igra – impresije su Petra Božića.

Zvezdi je ovaj trijumf jako važan.

– Pobeda je došla posle teškog poraza u Moskvi, važan trijumf pre svega zbog sampouzdanja kako bi u nastavku radili i trenirali u što boljoj atmosferi. Bilo je nesto slabije u prvoj cetvrtini, ali posle je sve doslo na svoje mesto – prokomentarisao je kapipten Lazić.

Najpričljiviji je bio Radonjić.

– Čestitam igracima na bitnoj pobedi protiv Partizana, drago mi je zbog njih, posebno jer dobro znam koliko je teško od samog početka sezone. Cirbes je danas igrao, a nije trebalo, bio je na pregledu dva sata, Tejić je imao dve duge pauze u ova dva meseca i sve se to odražava na naš radni deo koji ne izgleda onako kako bi trebalo, radimo koliko nam mogućnosti dozvoljavaju i ja sam izuzetno zadovoljan kako igramo. Sam početak može da se prokomentariše kao neki grč, dobro je sto smo uzeli bodove i ostali u borbi za ta prva četiri mesta, što je u ovoj perspektivi najvažnije, a posle ćemo da vidimo – pričao je Radonjić.

-Dangubić ima još mesec dana pauze, pa tek onda trening, Mitrović se vraća u februaru, martu, došli su neki novi, odradili dva, tri treninga. Ambijent je takav kao da nismo uzeli samo tri titule prosle godine. Danas smo odigrali dobro drugi deo meca, nisam zadovoljan nekim segmentima, ali znam da će u junu opet biti Kalemegdan. Biće poraza i bice mi teško, bice simpatičnih analiza, ali iskustvo je takvo i to mogu da poručim svima koji vole Zvezdu i nama koji smo u zvezdi – zaključio je Radonjić.

cirbes nece sutra trenirati, videcemo prekosutra. ne znam sto se toliko potencira ta prica oko tompsona, bice bolje

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter