2
Košarka

FOTO: Endesa/Printscreen

PARTIZANU NIJE VALJAO: Negde promašaj, a u Endesi MVP za oktobar!

Objavljeno: 28.10.15 u 13:39

Bivši košarkaš Partizana i potencijalni reprezentativac Srbije, Dejan Musli, odlično se snašao u Endesa ligi, gde od ove sezone brani boje Manrese.

Da je to tako, govori i podatak da je izabran za najkorisnijeg igrača za mesec oktobar, pošto je u proseku beležio 14,7 poena, devet skokova, dve asistencije, 1,7 ukradenih lopti i 1,3 blokade. Nad njim se u proseku napravi 4,3 prekršaja, što mu je donelo ukupni učinak od 25,3 indeksnih poena po meču.

Musli je u Manresu stigao ovog leta iz Mega Leksa, za koji je prethodne sezone takođe odlično igrao. Po svemu ovome može se reči da je Partizan pogrešio što ga se odrekao.

0
0

2 Komentara

  1. Uprava na čelu sa Dulom i Danilovicem rasprodala je sve iz našeg malog franjevackog kluba što je valjalo…Ugledajmo se na instituciju sa malog Kalemegdana

    0
    0
    Odgovori
  2. U Partizan je ocajno igrao! Uporedite statistiku dok je igrao u Partizan,pa on i Gagic nijesu mogli iz 2 meca nekad sastaviti 10p i 10sk. A ne nije valjao,jer nije dobio otkaz samo nije produzena saradnja. Sramotni naslovi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter