4
AdmiralBet ABA Liga

STIŽE PLEJ: Partizan konačno dobija pojačanje iz NBA

Objavljeno: 27.10.15 u 21:45

Već danima, ako ne i nedeljama, se nagađa ko bi mogao da bude pojačanje Partizana na poziciji plejmejkera, a čini se da je konačno poznato rešenje te zagonetke.

Kako saznaje Blic klub iz Humske je u završnim pregovorima sa Lorencom Braunom, koji nije dobio ugovor od Minesote, a prva je želja predsednika crno-belih Nikole Pekovića.

On je prošle sezone igrajući za Timbervulvse prosečno beležop 4,2 poena i 3,1 asistenciju na 29 utakmica odigranih u dresu kluba iz Mineapolisa. tokom karijere igrao je još i za Filadelfiju odnosno tri kluba iz NBDL lige.


(Izvor: Youtube/DownToBuck)

Sada nam preostaje da čekamo zvaničnu potvrdu iz Partizana i da saznamo kada bi Braun mogao da debituje u dresu srpskog vicešampiona ukoliko do konačnog dogovora dođe.

Jeste li videli vruću fotografiju bivše košarkašice Partizana?

0
0

4 Komentara

  1. Pored pleja moguc je i dolazak centra.Sredstva za njihove dolaske bice iz odlazaka Djumica,Kauzoglua,Milutinovica a mozda i Perovica,Cvetkovica pa i Vrapca.

    0
    0
    Odgovori
  2. Samo se vi tesite da mi nemamo para… Pekmen i ma para da kupi celu srbiju i vucka i coru i celu bednu cigansku mahalu a vi se cudite zasto placa igrace da dođu u partizan…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter